Logo d'H&M d'una botiga de Rússia

L'americana que queda bé amb tot de H&M: per només 37 €

Crea diferents outfits amb l'americana de doble botonadura de H&M disponible en diversos colors

Des de fa uns quants anys, les blazers han esdevingut una peça fonamental d'armari. Es tracta d'una peça molt versàtil que podràs fer servir per a tota mena d'ocasions. Des d'anar a l'oficina, fins a prendre alguna cosa o, fins i tot, per anar a una primera cita.

Gràcies a la funcionalitat que presenten, les americanes són imprescindibles. D'un sol color, estampats, ratlles... Qualsevol model és perfecte per aconseguir un estilisme de deu. A més, podràs afegir el calçat que vulguis, ja que queda estupendament amb tots i cadascun.

Nosaltres ja hem fitxat el nostre proper fitxatge de tardor: la blazer de H&M de doble botonadura. Una opció estupenda que ofereix una gran versatilitat a l'hora de vestir. T'expliquem tots els detalls d'aquest must have d'armari.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

L'americana de doble botonadura de H&M

Aquesta temporada tardor-hivern hem volgut incorporar una nova americana al nostre armari. Per això hem indagat i hem trobat l'americana de doble botonadura de H&M. Es tracta duna blazer disponible a la web de la signatura que està disponible en una gran varietat de tons.

La blazer compta amb diverses solapes de bec i diversos botons a la part davantera. El disseny presenta muscleres, a més de diverses butxaques tan inserides, com rivetades amb solapa. El model ens ha encantat per la seva originalitat, a més que és ideal per combinar amb faldilles.

Model amb americana blazer gris de H&M
Et combinarà genial amb tot! | H&M

Aquesta novetat de H&M està folrada a l'interior, per la qual cosa encara és més ideal. Ara, que les baixes temperatures s'estan fent notar, ens vindrà genial tenir una peça de màniga llarga. La marca recomana rentar-la a màquina a 30° per a una millor cura.

Disponible a la web en diversos colors

No us enganyarem, un altre dels punts positius que té aquesta blazer és que està disponible en una gran varietat de tons. Podràs escollir entre el beix clar/quadres, el beix clar, simplement beix, negre, groc, marró fosc o beix/pota de gall. En definitiva, tens una gran varietat de models diferents perquè escullis el que més t'agradi.

Disponible a la pàgina web de H&M i també a qualsevol de les seves botigues físiques. Actualment, disposen des de la talla XS fins a la XXL. L'americana està a la venda per un preu de 37,99 €, una quantitat superencertada, ja que no suposa un gran esforç econòmic.

La blazer: una peça fonamental d'armari

Segurament tu també tens alguna blazer al teu armari. Tot i que hi ha centenars de models al mercat, tenir una bàsica de color negre i alguna de ratlles serà molt important per aconseguir un bon armari. D'aquesta manera podrem crear diferents outfits per a cada ocasió.

Concretament, la paraula és un terme anglès que procedeix del verb to blaze, és a dir, brillar. Tot i que s'associa amb aquesta peça de roba per una qüestió de l'any 1937. Quan el comandant del pot de guerra HSM Blazer va ordenar a la tripulació portar un sac blau creuat amb botons daurats fet ad hoc per a la visita de la reina Victòria.

La reina es va enamorar tant del sac que va decidir convertir-lo en uniforme oficial de tota la Marina Militar. Amb el pas dels anys, va aconseguir fer-se un gran buit a l'armari femení. I és que, la seva comoditat, versatilitat i senzillesa fan que sigui una peça perfecta.

No us negarem que és la nostra peça favorita. Gràcies a la seva funcionalitat ve genial per a qualsevol mena d'ocasió. A més, es pot portar amb pràcticament qualsevol calçat i, fins i tot, és apta per a qualsevol temporada.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/09/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.