Muntatge amb plaça Catalunya de Barcelona i Amancio Ortega amb rostre neutre i camisa blanca

SOCIETAT

Amancio Ortega posa l'ull a Barcelona: una botiga de 10.000 m² al centre

Amancio Ortega domina sense problema el focus comercial de Barcelona amb un canvi de locals per tenir més presència

Amancio Ortega és insaciable. Ara té la seva mirada posada en un gran local de Barcelona en un intent per capturar una porció encara més gran del mercat de moda assequible.

El gegant del comerç minorista Inditex ha establert la seva mirada a la plaça de Catalunya de Barcelona. Segons fonts properes a les negociacions, Amancio Ortega està en converses amb el fons Deka Inmobilien Investment.

I tot això per inaugurar una macrobotiga de la seva marca de moda més econòmica, Lefties. A més, ho faria al prestigiós edifici d'El Triangle de Barcelona. Un famós centre comercial de la capital catalana que prepara una reforma de 7.500 metres.

Amb una superfície que rondaria els 10.000 metres quadrats, és una iniciativa d'Inditex que li permetria créixer a la ciutat comtal. A més a més, podria ser una amenaça per a les vendes d'altres botigues de la indústria tèxtil del gran centre comercial. Com per exemple, per a Primark.

L'objectiu d'obrir un Lefties és oferir una alternativa assequible i de moda actual en un espai emblemàtic de Barcelona. I és que aquesta marca de moda d'Inditex és una de les grans apostes de la xarxa d'Amancio Ortega.

Amancio Ortega canvia a Lefties d'ubicació

Aquesta estratègia també implica el tancament de la recent macrobotiga Lefties a Portal de l'Àngel. Consolidant tots els esforços de la marca en aquesta nova ubicació. FNAC, actual ocupant de l'espai a El Triangle, hauria acordat la sortida del centre comercial al llarg d'aquest 2024. Aplanant així el camí per a l'expansió d'Amancio Ortega a la zona.

El pla de reforma de Deka Inmobilien Investment per a El Triangle inclou una renovació significativa de l'espai comercial. Amb la intenció de mantenir-lo atractiu i competitiu al sector dels centres comercials. Aquesta inversió no només revitalitzarà l'àrea, sinó que també oferirà una nova experiència de compra per als consumidors.

Amancio Ortega redefineix el comerç de Barcelona

S'espera que aquestes negociacions i reformes portin un canvi notable en la dinàmica comercial de plaça Catalunya de Barcelona. Posicionant Amancio Ortega com un competidor clau davant de Primark i redefinint el panorama comercial a Barcelona.