Muntatge amb el rètol a l'exterior d'una botiga d'Aldi i un cercle amb un caprici de formatge de la marca Special tallat per la meitat

Soc fan de Mercadona, però he trobat a Aldi el caprici de formatge més irresistible

Té un sabor realment bo i és un gran aperitiu

El formatge sol ser un aliment que agrada a moltes persones. Per això mateix, no és estrany que els supermercats el facin servir per treure les seves novetats. Sí que és veritat que això no sempre implica que siguin un encert, per la qual cosa haurem d'anar provant per veure quines són les que val la pena.

Ara estem en plena campanya de menjars especials que poden servir per Nadal. Són una mica més especials que el que solen tenir els supermercats habitualment.

En el cas d'Aldi, aquests aliments reben el nom de 'capritxos' i com a formatgera aficionada m'he endut els de camembert per tastar-los. Són uns medallons que es venen congelats per tenir-los sempre a casa quan els vulguem menjar.

Sí que és veritat que em van semblar una mica cars, costen 3,99 euros, però la quantitat és escassa. A l'envàs posa que entren entre 3 i 6 unitats, en el meu cas van ser 5.

Muntatge amb cinc unitats congelades de capricis de formatge i un cercle amb la bossa del mateix producte
La borsa de capricis de formatge té un preu de 3,99 euros | e-noticies.cat

Realment tenen gust de formatge

Molts d'aquests aliments tenen ingredients que fan que el formatge quedi en un segon pla. Potser és per l'arrebossat, la beixamel o qualsevol altre afegit. Però en aquests 'capritxos' el gust del formatge camembert no queden per res camuflats per res.

Només ficar-los a la boca, es nota com el formatge es desfà a la teva boca inundant-la de sabor. I és que, dins d'un arrebossat cruixent, hi ha un formatge fos que surt quan els talles. Això sí, no ho intentis menjar d'una mossegada, ja que és massa.

Són l'opció perfecta per posar-los com a aperitiu en un àpat especial, ja que no són una cosa que es mengi habitualment. A més a més, són dels més bons que he provat d'aquest tipus de productes. Tenint en compte que són congelats, aquests aperitius realment valen la pena.

Daurats, cruixents i sense oli

Aquests capritxos compten amb 323 calories, de manera que tot el que sigui no afegir-ne més és bo. Es poden fer a fregidora o paella, però en tots dos casos cal utilitzar una quantitat alta d'oli.

Així que en el meu cas vaig optar per la fregidora d'aire, la meva gran aliada a la cuina. Vaig col·locar els capritxos de formatge a la safata i els vaig posar a 190 ºC durant 7 minuts.

Passat aquest temps, els vaig girar i els vaig tornar a posar a la mateixa temperatura i el mateix temps. La veritat és que el to daurat que adquireixen, fins i tot sense fer servir oli, la veritat és que no és habitual en aquest tipus d'aliments.

Muntatge amb cinc unitats de caprici de formatge en una fregidora d'aire i un cercle amb un d'aquests tallat per la meitat amb formatge fos
A l'airfryer aquests capricis de formatge queden daurats i cruixents, sense necessitat d'abusar de l'oli | e-noticies.cat

Per poder apreciar el gust del formatge, no els vaig posar res més. Però sí que és veritat que aquests medallons queden genial si els barreges amb melmelada de fruits vermells. Si la teva idea és fer-los servir per a algun moment especial, anota aquesta recomanació, perquè els donaràs un toc genial.