Muntatge d´unes captures del TikTok del perfil Littlebigtips sobre un restaurant de Barcelona
MOLT +

El restaurant de Barcelona que s'ha fet viral per una cosa molt estranya

El restaurant és perfecte per als amants de la gastronomia asiàtica que volen viure una experiència única

Les xarxes socials com TikTok han esdevingut un gran canal de difusió per als amants de la gastronomia. Retransmetre, ensenyar, gravar i assaborir restaurants pintorescos ara és una dinàmica habitual.

La veritat és que, gràcies a aquests usuaris, es descobreixen llocs peculiars que, si no fos així, difícilment es trobarien. Un bon exemple és un restaurant de Barcelona que us porta directament a Àsia. Es tracta del local Indochine Ly Leap i se situa al carrer Muntaner, 82 de la ciutat comtal.

Sense bitllet, només passant una estona al seu màgic menjador i assaborint els seus exquisits plats. El compte Littlebigtips assegura que es tracta del restaurant “més exòtic i bonic de Barcelona”.

Un restaurant amb una ambientació sense igual

Només començar el vídeo ja es pot veure una dona fent-los menjar a uns peixos que neden en una tolla que hi ha literalment al mig del menjador. En aquest singular espai, el qual també defineixen com a romàntic, no hi ha cadires ni taules convencionals. Hi ha tatamis i es mengen envoltat de peixos, orquídies i palmeres naturals.

"És com menjar en un enorme jardí asiàtic", expliquen a TikTok. Però més enllà de l'experiència sensorial, les persones que hi acudeixen volen menjar autèntic menjar asiàtic.

Un menú degustació de 10 plats per 53€

I per això, el restaurant prepara un menú degustació de 10 plats presentats com a autèntiques "obres d'art". Per a gustos colors i, en aquesta ocasió, els plats preferits de la parella van ser un caneló d'ànec lacat i unes postres.

Es tracta de carabassa caramel·litzada, crumble i llet de coco. Més oriental, impossible. El preu del menú és de 53€ i, tal com descriuen, és un lloc per a "ocasions especials".

La sorpresa no grata d'alguns dels comensals que ja han visitat el lloc

Als comentaris no tot són afalacs, ja que algunes persones han lamentat que durant la seva estada no van veure ni un dels peixos que es veuen al vídeo. Així que els més curiosos, amants dels asiàtics i d'experiències noves i diferents, hauran de reservar per comprovar-ho.