Muntatge de fotos de la tiktoker @moni.theodoro fent-se un tatuatge fals d'un melic
MOLT +

La nova tendència asiàtica que et deixarà amb la boca oberta: arribarà a Espanya?

Uns nous tatuatges temporals són la darrera moda que causa furor entre les dones de la Xina, arribarà aquesta tendència al nostre país?

Moni és una tiktoker que ha volgut compartir al seu compte una tendència —de moment— desconeguda al nostre país, però que ja causa sensació a la Xina. Al país asiàtic s'han posat de moda els falsos tatuatges de melics. Encara que en aquest cas no són permanents, sinó una mena de calcomanies que imiten el color de la pell.

La usuària de TikTok @moni.theodoroho ha explicat que les dones xineses els utilitzen col·locant-los més amunt del seu melic real. I això es fa amb la finalitat de donar la sensació de què són més altes i que tenen les cames més llargues. Una moda d'allò més surrealista, sens dubte.

Un melic fals per semblar més altes

Per posar a prova aquesta moda viral, Moni s'ho fa a ella mateixa. Després de mostrar aquesta mena d'adhesius, se'n col·loca un a la panxa. Encara que sembla que és un melic real, realment no fa l'efecte de ser més alta.

Al país asiàtic, l'estatura de les dones ronda els 155 centímetres. És per això que juguen amb la posició del melic perquè sembli que tenen una alçada superior. En el cas dels homes, fan de mitjana 167 centímetres.

El que no entenem és si aquesta mena de tatuatge fals és un complement dels talons o un substitut. Tot i que és més còmode que els primers, només funciona en el cas que es mostri la panxa, per la qual cosa no és gaire útil a l'hivern.

Muntatge d'una dona fent un símbol de cor amb les mans a la panxa i una captura del Tiktok de moni.theodoro parlant dels tatuatges de melics
Una moda que, de moment, no ha arribat a Espanya | Science Photo Library, e-noticies.cat, moni.theodoro

Una moda sense gaire èxit a Espanya

A jutjar pels comentaris del vídeo, no sembla que aquesta tendència amb tant d'èxit a la Xina hagi d'arribar a Espanya. Moni acaba el seu vídeo preguntant si el faríem servir, però les internautes s'han mostrat molt escèptiques. Tampoc no creuen que s'obtingui el resultat esperat.

“Em vindria bé, tinc el melic trencat per un pírcing”, comenta una usuària. “M'ho enganxaré al front”, assenyala una altra. No sorprèn que s'ho prenguin de broma.

Tot i que l'alçada acostuma a ser un tema que acomplexa la gent baixeta, no crec que sigui la solució. A Espanya, les dones continuaran usant talons o acceptant la seva estatura. Però potser el proper estiu veiem algú amb dos melics, qui sap?