Muntatge de fotos de la tiktoker Nuria Casas muntant l'arbre de Nadal amb la parella
MOLT +

Expectativa vs cruel realitat d'una família espanyola muntant un arbre de Nadal

Milers d'usuaris han estat representats amb la paròdia de Nuria Casas sobre com és realment muntar l'arbre de Nadal

Nadal és a tocar i milers de llars espanyoles porten des de principis de desembre preparats per a l'ocasió. Muntar l'arbre, col·locar el pessebre i penjar els clàssics mitjons del Pare Noel són alguns dels elements decoratius més recurrents. Tot i això, del dit al fet hi ha un tros, cosa que s'ha encarregat de remarcar la creadora de contingut Nuria Casas (@nuriacasasc).

Aquesta actriu i influencer s'ha fet molt popular a TikTok (on acumula més d'1,5 milions de seguidors) gràcies a compartir, amb molt d'humor, diferents aspectes de la seva vida familiar. Fent partícips el seu marit i el seu fill gran, també ha mostrat una situació que segur que han viscut moltes famílies recentment. El moment de muntar l'arbre de Nadal.

Muntatge de fotos de la tiktoker Nuria Casas muntant l'arbre de Nadal amb la parella

Expectativa vs realitat

Per emfatitzar sobre la realitat de l'assumpte, Casas ha compartit una primera versió idíl·lica on tot és il·lusió, felicitat i bon rotllo. “És el millor dia de l'any. M'encanta muntar l'arbre amb tu”, diu el marit intentant aguantar-se el riure i amb un to de veu molt impostat.

La complicitat i els somriures no cessen mentre vesteixen l'arbre amb garlandes, estrelles i boletes de diferents colors i dissenys. L'emoció és tan gran que fins i tot s'animen a ballar mentre el seu fill canta.

Un cop acabada aquesta fantasia, arriba la realitat. Una situació que dista molt de la primera i on les rialles i les bones paraules són reemplaçades per les bronques i la tensió. Desacords per tot arreu i discussions sobre l'estil de decoració protagonitzen una escena que té poc a veure amb l'esperit nadalenc.

Captura de TikTok d'una parella ballant junta a casa

“És un càstig fer això amb tu”, deixa anar Arnau (el marit) a la seva dona en un moment donat del muntatge. A contracor i després d'un munt de boles trencades, sembla que la família finalment ha aconseguit la seva comesa.

Milers d'usuaris s'han sentit identificats amb aquest vídeo, com bé indiquen les seves prop de 800.000 reproduccions en un sol dia, a més de 90.000 m'agrada i 860 comentaris.

Com muntar un arbre de Nadal de manera divertida

Muntar un arbre de Nadal és com crear un bosc encantat a la teva sala d'estar. Primer, desembolica els llums amb l'entusiasme d'un detectiu revelant un misteri brillant. Assegura't que els llums funcionin i després desplega les branques com si estiguessis fent abraçades a un amic invisible.

Col·loca les boles amb l'estil d'un dissenyador de moda nadalenca, i no t'oblidis de tupir al màxim l'arbre segons els vostres gustos. La cirereta del pastís: l'estrella. Posa-la al cim amb la majestuositat de coronar el rei del bosc.

A punt! Ara tens un racó màgic a casa que farà que fins i tot Santa s'aturi a prendre selfies. Bon muntatge i Bon Nadal! ?✨

➡️ Molt +

Més notícies: