Muntatge de fotos de la tiktoker @keltsearroyo amb rostre d'incredulitat i, al costat, una imatge de la mà assenyalant els fogons del seu apartament a Nova York

MOLT +

Les 5 coses que una espanyola no entén del seu apartament a Nova York

Keltse Arroyo és una tiktoker que mostra com és viure a la ciutat més famosa dels Estats Units, la part bona i la dolenta

Nova York és una ciutat de pel·lícula on sembla que tot és perfecte, però no és així. Almenys pel que fa als habitatges.

N'és una mostra el vídeo que ha pujat a TikTok una espanyola que viu allí. Keltse Arroyo sol compartir la seva experiència a la xarxa social xinesa. En un dels seus últims vídeos, ha enumerat fins a cinc aspectes que no li agraden o no entén del seu apartament.

La noia ha començat queixant-se de l'espiell de la porta d'entrada. Resulta que és tan gran que es pot veure en tots dos sentits. Un veí li va dir que des de fora podia veure-la al saló, un fet que fa força por.

Una altra cosa que no funciona massa bé a casa seva és la calefacció. L'espanyola explica que passa tanta calor que ha d'obrir les finestres. Fins i tot mostra un termòmetre que marca 31,5 °C, quan al carrer només es troben a dos.

Captura de TikTok amb una noia amb una samarreta de tirants blanca recolzada en una finestra
Keltse Arroyo ens explica el que no funciona al seu pis de Nova York | TikTok, @keltsearroyo

Keltse Arroyo assenyala les tares dels pisos a Nova York

Keltse Arroyo també es queixa de l'escala d'incendis, que hem vist en nombroses produccions audiovisuals. Encara que sembla molt útil, li genera molta inseguretat. Si algú puja fins al terrat, podria colar-se a casa seva gràcies a aquestes escales.

El forn tampoc no és una cosa que agradi a l'espanyola. A més que només escalfa per sota, no té finestra. Si vol veure el que està cuinant, l'ha d'obrir.

Finalment, la tiktoker mostra el seu porter automàtic amb què no pot parlar i escoltar alhora. Per rematar, el botó d'obrir la porta no funciona, per la qual cosa, si truca algú, ha de baixar a obrir.

Keltse Arroyo omet la informació de quant paga per aquest apartament

Encara que Keltse no ha explicat quant paga de lloguer, suposem que ha de ser força car. Això mostra que a Nova York no tot és tan bonic com ho pinten a les ficcions.

El vídeo que l'espanyola ha pujat al compte de TikTok @keltsearroyo ha suscitat un gran interès. El clip ha superat les 820 000 reproduccions i els 35 000 'm'agrada', generant també centenars de comentaris.

Els usuaris no han pogut evitar fer bromes amb tots els desperfectes i li han donat algunes idees per solucionar-los. “Posa l'espiell al forn, i cou la pizza sota la calefacció, per a l'escala no tinc idees”, comenta una usuària. Sens dubte que a humor no ens guanya ningú.