Signe del zodíac Verge amb un cel amb estrelles de fons

HORÒSCOP

El teu horòscop Verge per avui 03 d'abril

Verge, el vostre horòscop diari d'amor, diners i salut per a aquest dimecres, 3 d'abril. Descobreix què esperen avui els astres per a tu. Penses massa a la feina

Amor

Verge, et passes la major part del dia a l'oficina i quan ets a casa l'única cosa del que parles és de la feina. Sembla que no tens remei, normal que la teva parella estigui molesta amb tu.

No descartis que l'altra persona et doni un ultimàtum. Està cansada que la teva vida es redueixi únicament a la feina i als companys.

Per què no penses a organitzar un viatge junts? Verge, necessites desconnectar de les exigències diàries i dedicar uns quants dies a la teva parella.

L'horòscop t'ho adverteix: procura recuperar velles amistats, ja que amb prou feines tens vida social. Segur que hi ha algun amic disposat a quedar amb tu després d'un temps sense saber res de tu.

Diners

L'horòscop sap que estàs molt compromès amb la teva empresa. De fet, sempre estàs disponible per als caps al marge de l'hora que sigui. Es nota que no vols decebre ningú, però en realitat ningú no sabrà valorar el teu esforç.

Verge, de poc et servirà guanyar molts diners si en realitat no disposes de temps per gaudir-ne. Et passes tot el dia a la feina.

Verge, algú del vostre entorn us demanarà una quantitat de diners per afrontar una compra important. En tractar-se d'algú molt proper saps que tard o d'hora t'ho acabarà tornant, per la qual cosa li prestaràs sense posar objeccions.

Salut

Estàs exposat a una forta pressió social, en un entorn molt exigent, on sembla que només arriben a l'èxit els que més guanyen. T'has de treure del cap aquesta idea.

Si fas una ullada al teu voltant, comprovaràs com hi ha gent que és molt feliç amb el que és just.

El que sí que trobes a faltar de tant en tant és l'abraçada o l'afecte dels teus éssers estimats en els mals moments. En aquestes situacions és quan t'adones que els diners no aconsegueixen comprar-ho tot.

Això sí, però per rebre aquest afecte cal cultivar-ho amb anterioritat i tu no ho fas.

➡️ Horòscop Verge ➡️ Horòscop

Més notícies: