Signe del zodíac Escorpí amb un cel amb estrelles de fons

HORÒSCOP

El teu horòscop Escorpí per avui 03 d'abril

Escorpí, el vostre horòscop diari d'amor, diners i salut per a aquest dimecres, 3 d'abril. Descobreix el que esperen avui els astres per a tu. Controla el teu matalàs per a un millor descans.

Amor

Escorpí, gaudeix de l'ambient més serè del que és habitual per compartir amb la teva parella les idees que t'obsessionen; només cal amagar els teus sentiments després d'una màscara de feresa.

Explica-li els projectes que et persegueixen en aquests moments, i quins són els desitjos que habiten al més profund de la teva ànima.

Enrere les cuirasses, Escorpí, d'una santa vegada: surt de la seva reticència comuna a no mostrar-te i descobriràs que la teva altra meitat estarà encantada amb la confiança que diposites en el vostre romanç. Podreu avançar un bon tros en el vostre caminar conjunt!

Aquesta configuració de Venus comptarà molt les ganes del cor solter.

No et sentis aclaparat per les teves preocupacions o penediments, mostra un estat d'ànim bo, alegre, en què no hi hagi àpex de tristesa, i aconseguiràs ser més fructífer a la teva recerca.

Diners

L'aspecte del planeta Neptú sobre el teu cel en aquesta jornada es relaciona directament amb les teves finances, els teus diners, i anuncia un període particularment satisfactori en aquesta àrea.

Pots permetre't guanyar diners sense dificultat aquests dies gràcies a la feina que desenvolupes, si bé no és necessàriament emocionant per a tots. Si més no, et resultarà fàcil i ben pagat.

També cal dir que aquest planeta desperta desitjos de comoditat i estabilitat i pot suposar un fre al teu camí cap a l'èxit.

I això que la teva gana per les possessions materials serà més viu, més decidida que altres vegades; alguns fins i tot tenen pensament de comprar una casa, no és cert, Escorpí?

Salut

Segons l'horòscop, et trobaràs en millor manera que els últims dies, i si has patit molèsties d'estómac, aquestes gairebé desapareixeran, quedaran reduïdes fins al no-res.

Estigues cautelós de totes maneres, el teu equilibri físic és una mica fràgil en aquest moment i no és qüestió de forçar la màquina i que tot acabi esclatant.

Tranquil, Escorpí, que no tindràs res de preocupar-te, però els astres assenyalen com seràs força vulnerable a la fatiga.

Per dormir més i millor, dona un cop d'ull al coixí i també al matalàs, potser ha arribat l'hora de renovar algun dels dos (o tots dos).

➡️ Horòscop Escorpí ➡️ Horòscop

Més notícies: