Signe del zodíac Escorpí amb un cel amb estrelles de fons

HORÒSCOP

El teu horòscop Escorpí per avui 23 de març

Escorpí el teu horòscop diari d'amor, diners i salut per a aquest dissabte 23 de març. Descobreix què esperen avui els astres per a tu. Passa més temps a prop de les superfícies d'aigua

Amor

Escorpí, la vostra sensualitat està emfatitzada i això influirà en moltes àrees de la vostra vida, gaudeix! Des del romanç fins a les relacions d'amistat, tots es veuran intrigats pel teu marcat magnetisme. Segons el teu horòscop, més d'un o d'una preguntarà desconcertat/da per què pensa tant en tu.

Si ets solter/a, encara pots triar. Busca els actius de les teves possibles parelles o fes servir els actius personals. Qualsevol relació que comenci ara pot ser una aposta a llarg termini (per tant, aclareix què esperes i què pots oferir).

Busca ara en els teus amics el suport emocional, si així ho necessites, ja que et poden comprendre millor que la teva parella o la família. Qualsevol desacord recent que hagi fet agrair l'amistat es beneficiarà d'un enfocament positiu.

En conseqüència, fes les paus encara que no hagi estat per culpa teva.

Diners

Fes balanç de la teva professió, si et sents menyspreat, pot ser un motiu excel·lent per analitzar el motiu, Escorpí.

Ressalta les àrees d'insatisfacció, i després examina-les per veure com poden ser millorades.

Si veus que hi ha més contres que pros a la teva feina actual, llança la xarxa a la recerca d'una nova oportunitat. És molt possible que algú influent et dirigeixi a la direcció correcta.

També hi pot haver algunes sorpreses, i encara que ara es poden iniciar assumptes secrets, descobriràs que algú no és el que pretén ser. Observa i espera abans de prendre alguna decisió seriosa.

Salut

La llar és on hi ha el cor, i potser no voldràs estar gaire lluny del teu ambient familiar.

De vegades, aquesta postura et pot ocasionar un toc de depressió, i per consolar-te pots recórrer al menjar o a tècniques negatives per cridar l'atenció.

Si ets fora del país dels teus orígens, no desesperis, que tot anirà millor. Obre't a l'experiència i al plaer de conèixer persones d'altres cultures.

Una cosa que t'alleugereix i molt és passar temps a prop de l'aigua. Els banys aromàtics us proporcionen una sensació d'úter matern que és comprensible desitjar després de les batalles amb el món exterior.

➡️ Horòscop Escorpí ➡️ Horòscop

Més notícies: