Signe del zodíac Capricorn amb un cel amb estrelles de fons

HORÒSCOP

El teu horòscop Capricorn per avui 04 d'abril

Capricorn, accedeix a les millors prediccions per aquest dijous 4 d'abril pels nadius del teu signe. Extrema les precaucions per evitar mals majors.

Amor

Capricorn, els dies en què la Lluna és al signe fogós d'Àries són complexos per als nadius del teu signe. L'horòscop preveu que avui serà d'aquells dies en què les teves emocions i la teva forma racional de veure les teves relacions són discordants i et causen malestar.

Vols una cosa i després desitges el contrari. Et sents sufocat per la teva parella i a l'estona sents que t'abandona i et presta escassa atenció.

Hauries de prendre un moment de solitud per intentar aclarir els teus sentiments i les teves necessitats reals, altrament podries deteriorar les teves relacions personals per deixar-te portar per rampells. Sigues amable amb tots i parla amb dolçor. Serà fantàstic el que rebis a canvi.

Diners

L'horòscop preveu que una persona que et resulta molt fiable et portarà bones notícies, ja que sents que s'obre una finestra de possibilitats que il·luminarien d'una manera grandiosa el teu exercici professional.

Prepara el terreny per mostrar tot el que saps i brillar.

Respecte dels diners, no us desespereu si no arriba un pagament o la recepció d'un xec que tenies previst per avui. El mateix si estàs esperant la resposta d'un prestador o empresa bancària per uns diners o crèdit. En podràs prescindir si t'organitzes.

Tot arriba en el moment adequat perquè el teu desenvolupament sigui perfecte. No oblidis agrair el que tens per obrir-te a l'arribar de millors oportunitats cada dia

Salut

Hi ha una tendència dels astres que resulta perillosa. Ves amb compte si condueixes el teu cotxe o si has d'utilitzar maquinàries, ja que estan amb tendència a petits accidents que et podrien complicar la vida. No serà mala sort. Moltes vegades creus que tens mala sort, però en realitat són petites inclinacions que has d'acompanyar per navegar cap a situacions millors per a tu. Quan els planetes coneguts com a malèfics estan projectant un aspecte negatiu, has d'extremar les precaucions.

➡️ Horòscop Capricorn ➡️ Horòscop

Més notícies: