Signe del zodíac Capricorn amb un cel amb estrelles de fons

HORÒSCOP

El teu horòscop Capricorn per avui 2 d'abril

Capricorn, descobreix totes les prediccions per als nadius del teu signe per aquest dimarts 2 d'abril per a la salut, l'amor i els diners segons els astres

Amor

Si vas passar per un moment de tensió que semblava que acabaria amb el teu festeig, ja pots respirar. A la nit, tindràs un espai de trobada amorosa inoblidable. Quan mostres el teu penediment obtens una resposta més amable per part de la teva parella. La humilitat i la capacitat de reconèixer els teus errors tenen molt més valor del que t'imagines.

Els nadius del teu signe més joves tenen un dia ideal per reciclar velles amistats, trobar els punts en comú que els uneixen actualment i gaudir de l'afecte i l'alegria de compartir. Amb el temps podria sorgir alguna cosa més, estiguis atent.

Diners

Resoldre un problema que ha sorgit és urgent. Pot ser que el clima estigui confús i no es pugui entendre què és el que ha passat, qui o de quina manera va passar. No importa, ets la persona més indicada per resoldre aquest assumpte, amb claredat i sense que et tremoli el pols.

Canvia aquesta cara, Capricorn. L'abundància habita dins teu. Si aprens a vibrar abundància, veuràs que allò que t'omple és molt més que allò que et falta.

La tendència astrològica de les alineacions planetàries descriu un dia de tedi i confusió. Voldries molt, però no tens ganes de fer cap esforç. Estàs cansat i la jornada sembla que no s'acabarà.

El número de la sort per als nadius del teu signe avui és el16. Aquest número recorda que els finals sempre arriben. Un cop has dominat el desafiament que es presentava tindràs la confiança que necessites per tornar a començar en un cicle més elevat. No et preocupis.

Salut

L'Horòscop et diu que no és un dia propici per començar rutines ni plantejar-se metes elevades pel que fa a la salut. El nivell d'energia és normal encara que l'aspecte emocional podria jugar en contra del cos. Controlar les emocions serà beneficiós.

➡️ Horòscop Capricorn ➡️ Horòscop

Més notícies: