Signe del zodíac Càncer amb un cel amb estrelles de fons

HORÒSCOP

El teu horòscop Càncer per avui 1 d'abril

Càncer, el teu horòscop diari d'amor, diners i salut per aquest dilluns, 1 d'abril. Descobreix el que esperen avui els astres per a tu. Pren-te les crisis com a noves oportunitats.

Amor

Com que Venus està sent mal posicionat sobre el teu cel, els assumptes d'amor probablement no estaran molt bé avui.

Així que millor estar alerta i no lamentar després que han fet mal al teu petit cor, sobretot, perquè pots ser enganyat i deixar-te atrapar per les aparences.

No et fiquis en problemes amb la teva parella, intenta no discutir encara que t'ho posin a punt de caramel, i per sobre de tot, evita comprometre't permanentment o casar-te aquest dilluns.

Almenys, dins de la teva família tot anirà molt millor, rebràs notícies que et faran feliç, potser sobre l'arribada d'un nou membre, o relacionades amb els estudis dels fills.

No tot seria de color negre, perquè no t'ho mereixeries!

Diners

Alguns dels nadius de Càncer veuran com la seva situació econòmica gira dràsticament cap a l'esquerra.

Hi haurà canvis que al principi semblarien negatius, però la clau és que no s'estengui el pànic i vegis això mateix com una oportunitat per créixer.

Tot depèn del prisma amb què vulguem veure'l, i tu, si t'esforces, sortiràs reforçat del que per a altres seria un cop sense igual.

Això demostra que tens molta intel·ligència emocional, i que, per tant, estàs cridat a l'èxit; no t'enfonsaràs per tu mateix, ni deixaràs que altres ho facin.

El teu estómac semblarà fet de suro; sortiràs sempre a la superfície, per molta tempesta que hi hagi.

Salut

Dedica una bona estona a dissenyar què menjaràs durant la setmana que ara entra, tant a l'hora de dinar com el sopar.

I un cop ho hagis escrit, comença a ratllar tot el que siguin plats processats, que vagin directe de l'envàs al teu plat.

Serà molt beneficiós si tot el que menges ho cuines tu mateix amb ingredients naturals, com ara carns, peixos, fruites.

Tens la sort que el planeta Venus aguditzarà la teva creativitat, i podràs fer algunes receptes francament atractives.

Tot plegat és qüestió d'innovar. Per exemple, has provat de fer servir el bròquil cru en una amanida? Amb mel i mostassa, poma i fruits secs és exquisit.

➡️ Horòscop Càncer ➡️ Horòscop

Més notícies: