Signe del zodíac Àries amb un cel amb estrelles de fons

HORÒSCOP

Avui, 21 de març, comença l'Horòscop: per què Àries és el primer signe del Zodíac

L'Horòscop s'inicia amb la primavera i el primer signe és Àries, de manera que avui és un dia molt especial: el dia i la nit duraran el mateix a tot el món

Avui és 21 de març i no només és dijous. L'Horòscop comença avui perquè amb la primavera arriba l'inici de l'any nou astrològic. Si us heu fixat, el primer signe de l'Horòscop és Àries, que són els nascuts entre avui, 21 de març, i el 19 d'abril. No és casualitat: té una relació estreta amb l'equinocci de primavera.

Tot i que celebrem l'any nou l'1 de gener, hem de mirar enrere per entendre per què a Astrologia l'inici se situa el 21 de març. Avui, el sol és exactament a l'equador: a l'hemisferi nord, com Espanya, comença la primavera, mentre que al sud, com l'Argentina, arriba la tardor. Es produeix a més un fenomen curiós: el dia i la nit avui duren les mateixes hores.

Com bé sap el lector, hi ha dotze signes del zodíac: Àries, Taure, Bessons, Càncer, Lleó, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos. Per entendre les seves característiques, els astròlegs miren el cel, els astres i els planetes. El moviment durant l'any és crucial. Hi ha signes que coincideixen amb les estacions de l'any (primavera, estiu, tardor i hivern) i són anomenats cardinals.

Àries, el primer de tots, és un signe cardinal, així com Càncer (inici de l'estiu), Libra (inici de la tardor) i Capricorn (quan arriba l'hivern). Trobem també signes fixos, com Taure, Leo, Escorpí i Aquari, que arriben al centre de les estacions. Els altres quatre, Bessons, Verge, Sagitari i Peixos, tenen relació amb el final de cada equinocci.

Tot i que sembli una anècdota, tot això determina la característica de cada signe. Àries, que comença aquest 21 de març, té una relació directa amb el canvi d'estació. Segur que han sentit que els Àries són líders, gent valenta, guanyadors i que volen arribar els primers. No és estrany: segons l'Astrologia, avui és l'inici, ells són els que se situen al davant.

roda zodiacal sobre un fons estrellat nocturn
Avui arriba la primavera | e-noticies.cat

Avui comença el signe Àries

Àries és un signe cardinal i de foc. Es considera que els nascuts entre avui i 19 d'abril són gent pura, amb molta iniciativa i creatiu. Tenen tanta voluntat de liderar que a vegades no són conscients de les seves decisions i del que estan deixant darrere. Els encanta crear coses, tenir idees i muntar projectes, encara que de vegades no els acaben de consumar perquè gaudeixen més el procés de creació que no pas en l'execució.

El planeta regent d'Àries és Mart. És aquí on hem de situar la capacitat d'aquest signe de tenir molta energia, ser resolutius i tenir força de voluntat. La lluita és símbol d'Àries, sens dubte.

Amb Àries comença l'any nou astrològic i ens ho hem de prendre com una oportunitat. És el moment de pensar qui som, què volem i definir altres objectius. Avui el dia dura tant com la nit, és dia d'equilibri i de canvis.

➡️ Horòscop

Més notícies: