Antonio Tejado amb un jersei de ratlles i Ylenia Padilla mossegant-se el llavi mirant-se fixament
GENT

Torna el turment de Ylenia Padilla: ja se sap per què va trencar amb Antonio Tejado

Ylenia Padilla es va enamorar d'Antonio Tejado, però el romanç no va durar gaire i la influencer ha preferit oblidar-ho

A E-Noticies ens vam posar en contacte amb Ylenia Padilla quan vam descobrir que Antonio Tejado havia estat detingut pel robatori que va tenir lloc a casa de María del Monte. La col·laboradora va guardar silenci, va ser molt educada, però es va negar a respondre cap pregunta relacionada amb l'Antonio. Ara aquesta relació és de plena actualitat perquè la justícia ha de prendre una decisió amb Ylenia.

Ylenia Padilla està vivint un malson pels errors del passat i ara s'enfronta a una situació realment complicada. Fa un temps va insultar greument la comunicadora Elsa Ruiz, que va traslladar el conflicte als tribunals. Ara la Fiscalia demana fins a quatre anys de presó per a Ylenia, que va ofendre molta gent amb els seus desafortunats comentaris.

Ylenia Padilla i Antonio Tejado a la nit als carrers de Madrid vestits elegantment per sortir de festa

El conflicte de Ylenia ha fet que molts mitjans acudeixin a l'hemeroteca per investigar la seva història amb Antonio Tejado. Per ella és un tema complicat perquè no li agrada parlar de la vida privada, però s'ha quedat sense escapatòria. Aquest cap de setmana ha sortit a la llum una entrevista que alguns havien oblidat.

El tema ha tornat amb més força que mai i ja se sap per què va trencar amb l'Antonio: tenien vides diferents. Ylenia li va explicar a Emma García al programa Viva la Vida que havien gaudit de la relació amb massa intensitat.

Fotografia de Ylenia Padilla asseguda molt somrient a la butaca d'un plató de televisió

"Tu quan correràs els 100 metres els pots fer caminant o corrent, doncs nosaltres ho hem fet tot corrent. Hem viscut tot el que és dolent i tot el que és bo intensament, per això s'ha acabat tan de pressa".

Ylenia Padilla, al principi, sí que parlava d'Antonio Tejado

Ylenia sempre ha estat molt sincera i en un primer moment no va tenir problemes a parlar sobre la seva ruptura. "No sé què pensava la gent que duraria, jo tampoc feia apostes gaire tal (donant a entendre que no apostava gaire). Simplement, ho vius i punt i s'ha acabat i ja només cal parlar".

Muntatge de fotos de primer pla de Ylenia Padilla amb cara seriosa i, al costat, una imatge d'Antonio Tejado fent veure que plora en un plató de televisió

Tot i això, després de la detenció de Tejado ha guardat silenci per no veure's esquitxada per cap altre escàndol. El problema és que tothom n'està parlant arran dels conflictes legals a què s'han d'enfrontar. Per això els seus secrets han vist la llum i les confessions passades tornen a ser d'actualitat.

"Jo deixo de ser on vull, ell deixa de fer el que vol, i això no pot arribar a un bon lloc. Necessites tenir llibertat i confiança i quan les coses no funcionen, a una altra cosa i fora", va contestar quan li van preguntar per motius de la seva separació.

➡️ Gent

Més notícies: