Muntatge d'un primer pla de Fabiola Martínez sorpresa en un photocall i una captura de TikTok ballant

El vídeo viral de Fabiola Martínez que ha aconseguit sorprendre els seus excompanys

Fabiola Martínez protagonitza un gran moment a 'Joaquín, El Novato'

L'aparició de Fabiola Martínez al programa de Joaquín: el novato ens ha regalat grans moments. Tot i que la protagonista era Sonsoles Ónega, l'exdona de Bertín Osborne també va ser present durant l'entrevista i no va deixar indiferent absolutament ningú.

Tot i que Fabiola ja no forma part del programa, ja que va decidir abandonar-lo per incompatibilitat amb altres projectes, Fabiola sí que va gravar l'entrevista amb la resta de l'equip. A la xerrada, el protagonisme se'l va emportar la veneçolana quan va sortir a rular un famós vídeo viral seu fent el sensual ball de la coneguda cançó TQG.

El moment no té desperdici, ja que fins i tot a la mateixa Fabiola es moria de vergonya en veure la reacció dels seus antics companys de Y Ahora Sonsoles.

Fabiola Martínez s'emporta tota l'atenció amb el vídeo del seu ball sensual

Al marge de la seva faceta més seriosa, a l'exdona de Bertín també li agrada divertir-se a les xarxes socials on ha aconseguit un gran èxit, sobretot a TikTok. La model veneçolana no dubta a fer el darrer ball de moda o el trend que més estigui enganxant en el moment.

En la seva recent aparició al programa de Joaquín, el novato, Miguel Lago exposava davant de tots els companys de YAS un vídeo de Fabiola Martínez del seu compte de TikTok. Però no era un vídeo qualsevol, sinó un viral fent l'arxiconeguda coreografia de la cançó de Karol G i Shakira TQG.

Captura de 'Joaquín, el novato' amb Fabiola Martínez, Joaquín Sánchez i Miguel Lago veient un vídeo de TikTok el 21 d'octubre de 2023
Els excompanys de Fabiola Martínez se sorprenen amb el ball de Fabiola | Atresmedia

En el seu moment, el vídeo va fer parlar molt, ja que la lletra de la cançó guardava certes similituds amb la història de Fabiola i Bertín Osborne.

Entre rialles, Fabiola assegurava que “jo sí que valc, em va costar un munt de temps fer-ho”. Els seus companys, entre els quals hi havia Sonsoles Ónega, Valeria Vegas o Joaquín, no donaven crèdit de l'habilitat amb què Fabiola duia a terme aquesta sensual coreografia.

"Mira que ve! Ui! Fabiola! Jo no coneixia aquesta faceta teva", comentava el presentador de Joaquín, elNovato. "Està desenfrenada. Mira quin espectacle", comentava Lago.

Sonsoles, que tampoc no sortia de la seva sorpresa, reconeixia que "cada vegada que Fabiola puja un vídeo, rula pels grups de WhatsApp de l'equip".

Fabiola Martínez, en una nova etapa lluny de la televisió

Tot i que Fabiola ha estat present en aquesta última entrega de Joaquín, el Novato, el cert és que la model està centrada en altres projectes lluny de la petita pantalla. Tot i que molts esperaven que Fabiola continués sent una col·laboradora habitual de Y Ahora Sonsoles després de l'èxit de la primera temporada, la televisiva decidia donar-se un respir de la tele.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola Martínez optava per deixar la televisió per una temporada | Atresmedia

Segons va lliscar per a la revista Lecturas, tot era a causa d'un tema d'"incompatibilitat". "El programa ara requeria més implicació i era incompatible amb un nou projecte professional que m'ha sortit i que fa temps que espero", confessava.

De moment, la televisió no entra als seus plans. Ara mateix, el seu projecte principal té a veure amb la Fundació Bertín Osborne, a més d'altres projectes relacionats amb xarxes socials i campanyes.