Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco, amb rostre seriós, i al costat una imatge d'una història d'Instagram que ella ha pujat i una imatge d'Olga Moreno amb rostre seriós

El viatge que ha fet Marta Riesco després de descobrir els rumors sobre Olga Moreno

Marta Riesco posa terra pel mig per agafar forces

Marta Riesco ha posat rumb a un dels llocs que l'ajuden a agafar aire i escapar del soroll mundanal. Ara que la ruptura entre Olga i Etienne ha posat la reportera al focus de la notícia, Riesco ha fet les maletes.

No vol saber res sobre el que ha motivat aquesta ruptura i, encara menys, si Olga Moreno ha tornat amb Antonio David. Tot i que Marta va publicar un missatge que semblava dedicat a aquests rumors, ha optat per desconnectar de tot viatjant al seu poble.

Marta Riesco viatja al seu poble enmig de la ruptura d'Olga i Etienne

Marta Riesco fa mesos que lluita per reprendre les regnes de la seva vida després de trencar definitivament amb Antonio David. La periodista es troba feliç i resplendent i no vol saber res sobre el que passa a la vida de l'exguardia civil.

Sobretot ara que els rumors apunten a una possible reconciliació entre Olga i la seva exparella. En relació amb aquest tema, Marta només va publicar un missatge en què apuntava estar sorpresa. També la motivació de la suposada reconciliació: "money, money, money", va escriure.

Després d'això, Riesco va decidir posar terra pel mig i viatjar al lloc on sempre troba la pau i la tranquil·litat que necessita. Així ho va publicar la que va ser reportera d'Ana Rosa, compartint amb els seus seguidors la seva estada a El Romeral, el poble toledà dels pares.

Marta Riesco amb el rostre somrient parlant amb una reportera
Marta Riesco posa terra pel mig i s'allunya de la polèmica | Europa Press

No és la primera vegada que Marta viatja fins allà quan passa un moment complicat. Quan va trencar amb Antonio David també es va desplaçar fins a El Romeral per passar temps amb la família.

Entre els carrers que la van veure créixer, Riesco troba la calma que necessita i aconsegueix desconnectar de tot. Un recés de pau on la madrilenya gaudeix de l'entorn i de la gent, a més de la companyia de la seva mare.

Història d'Instagram de Marta Riesco on mostra un gos, anomenat Tomasito, durant una sortida per la muntanya
Marta Riesco ha passat uns dies a El Romeral, el seu poble situat a Toledo | Instagram, @marta.riesco

Amb ella va viatjar el seu inseparable gos, Tomasito, amb qui va posar rumb fins a Toledo. A jutjar per les seves darreres stories, aquest viatge li ha estat de gran ajuda per recarregar energies i afrontar els nous esdeveniments a la seva vida.

Marta Riesco ha gaudit d'un cap de setmana amb la família

Marta sempre ha manifestat públicament el paper fonamental que exerceix el seu poble a la seva vida. Tot i estar instal·lada a Madrid, sempre procura fer alguna escapada al lloc de la seva infància.

Fent una ullada al seu compte d'Instagram, són diverses les fotos que comparteix gaudint de la zona i aprofitant els seus preciosos paisatges. Però no tot han estat passejades, Marta també ha tingut temps per dedicar-ho a una altra de les seves grans aficions: veure pel·lícules.

Història d'Instagram de Marta Riesco tombada al sofà, amb rostre somrient, després d'anunciar que s'ha passat tot diumenge veient pel·lícules a casa
Marta Riesco ha gaudit d'uns dies de descans | Instagram, @marta.riesco

Així ho confessava ella mateixa a les seves stories anunciant als seus fans el que ha fet durant el cap de setmana. Un pla per no pensar en la notícia sobre la ruptura d'Olga i Etienne, i la possible reconciliació de la sevillana i d'Antonio David.

I és que la Marta es va veure sorpresa per la notícia i no ha deixat de ser preguntada per la seva exparella. És just per això que la reportera es nega a reviure el malson que li va suposar la seva història amb Antonio David.

Ha treballat molt per tirar endavant i esborrar aquest episodi, demostrant la fortalesa de què sempre ha fet gala. Per això ha posat rumb al seu poble per deixar-se cuidar per la família.

D'allà se n'ha emportat bons moments i una mel realitzada al Romeral que ha compartit amb els seus seguidors. Sens dubte, un cap de setmana d'allò més especial amb què ha aconseguit reconnectar amb ella mateixa i seguir endavant.