Primer pla Terelu Campos amb rostre somrient

Terelu Campos rep un ultimàtum de part de Gustavo, xofer de María Teresa Campos

Terelu Campos, molt preocupada per la seva mare

Terelu Campos segueix centrada en la seva nova etapa als Estats Units, però queda clar que hi ha problemes que no ha aconseguit deixar enrere.

I un està relacionat amb el xofer de la seva mare, Gustavo, que fins fa un temps era un més de la família.

Tot i això, les circumstàncies han fet que ni Terelu ni la seva germana Carmen Borrego hi puguin confiar, motiu pel qual han arribat a tenir fortes bronques que no han acabat gens bé.

De fet, recentment el Gustavo s'ha lamentat pels pals que les filles de María Teresa Campos "li posen a les rodes, dificultant la realització de la seva feina amb total dedicació, cosa que l'ha desgastat emocionalment".

Terelu Campos plorant i tapant-se el nas amb la mà mentre mira a càmera
Terelu Campos, molt preocupada per la seva mare María Teresa Campos | Mediaset

Les tensions entre el xofer i les Campos haurien escalat fins al punt que ja ni s'hi comunica. És més, si actualment mantenen algun tipus de relació és pel bé de la matriarca del clan, a la qual afectaria molt perdre a una figura que considera gairebé com un altre fill.

Fa temps que fins i tot van deixar d'intercanviar paraules o missatges, i eviten tant sí com no creuar-se cada vegada que la Terelu o la Carmen visiten la seva mare.

L'origen de la baralla es trobaria principalment en el fet que el xofer hauria estat incomplint les ordres de les germanes, que no permeten que la veterana periodista rebi visites que puguin alterar-la.

Gustavo, el xofer de María Teresa Campos, nerviós i pendent del seu mòbil
Gustavo podria explotar i explicar-ho tot | Europa Press

Terelu Campos, contra les cordes per culpa del xofer de la seva mare

Tot i això, Gustavo no hauria fet cas de les advertències i hauria permès que fa uns dies rebés la visita de Yusan Hacha, el director de molts dels seus programes. Una visita que va resultar "casual, curta, i força sentimental", però que no va fer cap gràcia a les Campos.

D'altra banda, si el Gustavo ha estat en silenci tot aquest temps i no ha deixat la feina, és per l'afecte i la lleialtat que té a la María Teresa, que cada dia està més delicada.

Mentre, a la Terelu Campos, que actualment es troba als Estats Units, no li està resultant gens fàcil bregar amb tot això.

Gustavo González i María Teresa Campos, passejant pel carrer
Gustavo, mà dreta de María Teresa Campos | Europa Press

"Vull dir-vos que és una cosa que estem fent amb moltíssima emoció i sabent que seria el rodatge més dur de la nostra vida", reconeixia fa poc.

I és que els horaris d'enregistrament són realment extenuants, una experiència que ella mateixa defineix com a esgotadora, ja que ha arribat a passar fins a 24 hores seguides sense dormir.

"Quan ja creia que havia superat l'esgotament, em vaig adonar l'endemà que vam estar 24 hores sense parar. Em vaig aixecar a les cinc del matí i em vaig ficar al llit a la mateixa hora. Ostres, això és més difícil del que pensava! ", ha relatat al seu bloc de Lecturas.