Muntatge de Susanna Grisoo parlant amb camisa verda, Miguel Urdangarin seriós amb una caputxa gris i Joan Carles I somrient dins d'un cotxe

GENT

Susanna Griso revela per què Miguel Urdangarin passa tant de temps amb Joan Carles I

Susanna Griso ha donat l'última hora sobre Joan Carles I, aclarint sobre el motiu que ara estigui més unit a Miguel Urdangarin

Susanna Griso va llançar dijous passat, 21 de març, més llum en la relació entre Joan Carles I i el Miguel Urdangarin. El fill menor de la infanta Cristina és el més desconegut dels quatre nets de l'emèrit, però recentment ha tingut protagonisme.

Sobretot pel motiu que té relació amb el Joan Carles, que fa uns dies va abandonar Abu Dhabi per anar a viure a Ginebra. Un trasllat temporal que li ha permès passar més temps amb el Miguel, i el motiu del qual ho va revelar la presentadora d'Espejo Público.

El motiu que Miguel Urdangarin passi tant de temps amb Joan Carles I

La Susanna Griso és de les poques comunicadores que manté un contacte directe amb Joan Carles I. La presentadora d'Espejo Público té una estreta amistat amb la María Zurita, cosina de l'emèrit i coneix al detall com es troba.

Als 86 anys, la salut de l'avi del Miguel Urdangarin es troba una mica delicada i el pare de Felip VI ha pres una determinació. La informació ha arribat de primera mà a la Susanna, que la revelava dijous passat durant el programa. El fet que el Joan Carles s'hagi mudat a Suïssa ha aixecat expectació i no ha trigat a sortir a la llum el motiu del viatge.

Susanna Griso presentant Mirall Públic aquest dimarts 17 d'octubre a Antena 3

Segons ha pogut saber Griso, l'exmonarca és a Ginebra rebent un tractament "per als ossos". Motiu pel qual el Miguel Urdangarin passa tant de temps amb Joan Carles I. El fill de la infanta Cristina resideix a la ciutat suïssa i l'estada del seu avi allà li ha permès recuperar el temps perdut.

El jove es va mudar al Regne Unit per finalitzar els seus estudis de Ciències del Mar i, un cop acabats, ha tornat a casa seva. Una llar que comparteix amb el seu avi, que s'ha traslladat al domicili de la infanta Cristina pel que fa al seu tractament. Això ha facilitat que la relació entre ells s'hagi estret després d'anys distanciats.

Muntatge de Miguel Urdangarin seriós amb una caputxa grisa i Joan Carles I en vestit negre

La Susanna afirma que l'estada del Joan Carles a Ginebra és temporal i que el seu desig no és “viure a Suïssa”. "Està fent-se revisions mèdiques pels problemes de mobilitat", afegia, fent esment als seus problemes de salut. Des de fa any, el pare del Felip pateix artrosi i té dolors de genoll i de maluc que es van accentuar després de la caiguda a Botswana.

Susanna Griso dona més detalls sobre el tractament de Joan Carles I

Els problemes de mobilitat del Joan Carles han anat en augment i en les darreres aparicions públiques han estat evidents. Recordem com al funeral per Constantí de Grècia va aparèixer del braç del Felip, que el va ajudar a caminar, no sense dificultat.

Per això ha decidit acudir a Ginebra, on està rebent un tractament especialitzat. Tal com va revelar la Susanna, s'ha posat en mans d'un metge que "va patentar les cèl·lules mare", el tractament del qual es "fa als ossos".

Imatge del rei Felip VI estenent la mà al seu pare Joan Carles I

A més, aquest temps allunyat del seu domicili a Abu Dhabi l'ha ajudat a fer diverses reformes a la seva mansió. A causa del seu estat de salut, ha hagut de condicionar el seu habitatge per fer-lo més accessible. Segons publica Informalia, ha instal·lat un ascensor interior i ha substituït escales per rampes.

Mentre s'ultimen els detalls de la reforma, el Joan Carles aprofita la seva estada a Ginebra per estrènyer llaços amb el Miguel Urdangarin. La darrera vegada que es van veure va ser amb motiu de la graduació de la Irene Urdangarin.

El jove no va assistir a l'aniversari de la infanta Elena i tampoc a l'aniversari del seu avi a Abu Dhabi. Ara, en canvi, han pogut recuperar el temps perdut i estan gaudint de la seva mútua companyia.

➡️ Gent

Més notícies: