Primeríssim primer pla d'Alejandra Rubio mirant a càmera

La sorpresa que Alejandra Rubio va donar a María Teresa Campos en el millor moment

Fa anys, l'àvia d'Alejandra Rubio es va emocionar amb el gest que va tenir la noia

Alejandra Rubio va decidir donar una sorpresa a la seva àvia durant un dels millors moments de tota la seva carrera professional. El 2011, molt abans del seu salt a la fama televisiva, la jove va entrar en directe al programa ¡Qué tiempo tan feliz!, per dedicar unes emotives paraules a María Teresa Campos.

Fins a l'any 2020, la petita de les Campos sempre havia portat una vida molt discreta i allunyada dels mitjans de comunicació. Tot i això, després del seu fitxatge en el debat de La isla de las tentaciones, la influencer s'ha convertit en una de les cares més assídues de Telecinco.

Primer pla d'Alejandra Rubio en una captura d''Així és la vida' el 2 d'agost de 2023
Alejandra Rubio s'ha convertit en una de les cares més importants de Telecinco | Mediaset

Però la primera intervenció d'Alejandra Rubio dins aquesta cadena es va produir una mica abans. El 2011, després de diversos anys envellida de la pantalla petita, María Teresa Campos va rebre una nova proposta laboral.

Els directius de Telecinco hi van pensar per presentar ¡Qué tiempo tan feliz!, el seu nou magazine. Aquest espai es va emetre, durant totes les tardes dels dissabtes i diumenges, des del setembre del 2009 fins a l'abril del 2017.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gràcies a aquest format d'èxit, l'àvia d'Alejandra Rubio va tornar a demostrar que, malgrat els anys, seguia sent la 'reina' indiscutible de la televisió del nostre país.

Va ser durant una de les emissions d'aquest programa quan la filla de Terelu no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de donar sorpresa a la seva àvia.

Alejandra Rubio va entrar en directe a '¡Qué tiempo tan feliz!': "T'estimo un munt, àvia"

El 2011, Alejandra Rubio va protagonitzar un emotiu moment al costat de María Teresa Campos. I és que, aquell dia, la noia va decidir despenjar el telèfon per donar una sorpresa a la seva àvia en ple directe.

Fa anys, la influencer ja havia intervingut, en alguna ocasió, al desaparegut programa, Dia a dia. Tot i això, no va ser fins a l'arribada ¡Qué tiempo tan feliz!, quan va aconseguir acaparar totes les mirades.

Captura de pantalla de 'Qué tiempo tan feliz' mostra Maria Teresa Campos parlant per telèfon amb Alejandra Rubio
María Teresa Campos no sabia res sobre la sorpresa de la seva néta, Alejandra Rubio | Mediaset

Durant una de les emissions, Alejandra Rubio va trucar a aquest programa per parlar en directe amb la seva estimada àvia. Aquell dia, la Maria Teresa i el seu equip de col·laboradors estaven debatent sobre un dels temes del dia, quan l'organització del format va parar en sec el ritme del programa.

Va ser ara quan la comunicadora no va poder contenir l'emoció després de sentir la veu d'Alejandra Rubio. "Ai, Déu meu, la meva altra nena. Hola, princess!", va dir la presentadora, en veu alta, i amb els ulls vidriosos.

Després de preguntar-li per les vacances d'estiu a Marbella, María Teresa Campos va voler saber si la seva neta li diria alguna cosa o només volia parlar amb ella. "Jo només que em truquis, ja sé que m'estimes molt", li va dir a la noia.

Alejandra Rubio amb la seva àvia, María Teresa Campos, el dia del seu 80è aniversari
Alejandra Rubio sempre ha estat molt unida a María Teresa Campos | Europa Press

"T'estimo un munt, àvia i et trobo a faltar", li va dir la petita Alejandra Rubio, provocant un gran enrenou al plató de Telecinco.

Per part seva, i després d'escoltar les tendres paraules de la seva neta, Teresa li va confessar que també tenia moltes ganes de veure-la. "T'estimo. Adeu, el meu amor", va dir, abans d'acomiadar-se'n per continuar amb el programa.