Primer plànol de Lydia Lozano amb rostre molt seriós en 'Sálvame'

'Sálvame' posa en un compromís Lydia Lozano amb una trucada que ningú esperava

Lydia Lozano s'ha quedat sense paraules després de conèixer l'opinió d'un televident

Lydia Lozano s'ha quedat de pedra en rebre la trucada que menys esperava. I és que, durant l'última emissió de Sálvame, l'equip directiu ha tornat a posar la periodista en una situació molt compromesa.

Falten només tres dies perquè aquest conegut format desaparegui de manera definitiva de la graella de Telecinco. Tot i això, i malgrat la complicada situació de tota la plantilla, han decidit seguir fent el que millor se'ls dóna: espectacle.

Kiko Jiménez, Kiko Matamoros, Rafa Mora, Adela González, Terelu Campos, Lydia Lozano i Carmen Borrego, tots amb rostres seriosos, drets al centre del plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano i els seus companys s'acomiaden de Telecinco | Mediaset

Davant la seva imminent cancel·lació, prevista per aquest 23 de juny, la cúpula d'aquest programa vespertí ha fet una cosa mai abans vista a la televisió del nostre país.

Els últims dies, Lydia Lozano i els seus companys han sortejat entre els seus seguidors unes entrades dobles per acudir al comiat de Sálvame. Però tot apunta que les coses no han sortit com la comunicadora esperava.

I és que, durant l'assignació d'aquestes butlletes, 'la reina del chuminero' ha rebut la trucada que menys esperava. Una trucada que l'ha posada en un nou compromís a escassos dies de la final.

Lydia Lozano no sap què dir

Lydia Lozano ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades després de rebre una inesperada trucada per part d'un dels suposats seguidors de Telecinco.

Durant l'última emissió de Sálvame Naranja Plus, els tertulians han sortejat diverses entrades dobles perquè alguns dels seus fidels puguin viure en directe l'última emissió del format.

En aquesta ocasió, Lydia Lozano ha estat una de les col·laboradores escollides per dur a terme aquesta comesa. Tot i això, i malgrat que tot estava anant d'allò més bé, ha passat una cosa que ningú esperava.

Primer pla de Lydia Lozano a 'Sálvame' el dia 08 de juny de 2023
Lydia Lozano no esperava aquesta reacció | Telecinco

I és que, quan es disposava a trucar a Juan Pedro, un dels premiats de la tarda, ha viscut un dels moments més incòmodes de tota la seva carrera professional.

"Juan Pedro? Hola, què tal?", l'ha saludat Lydia Lozano amb tota la seva energia. Després d'assegurar-li a aquest gadità de 43 anys que no es tractava d'una broma, la televisiva li ha volgut explicar el motiu de la trucada.

"Una pregunta, tu has trucat per demanar una entrada per a l'últim dia, el dia del colofó?", li ha preguntat la col·laboradora al seu interlocutor.

Després que aquest home confirmés que ha sol·licitat una de les entrades a través del web de Sálvame, Lydia Lozano ha volgut donar-li una bona notícia. "Fenomenal perquè, no només t'ha tocat una entrada, sinó dues. I et coneixeré", li ha confirmat, entre els aplaudiments del públic.

Tot i això, tot apunta que aquesta notícia no ha estat ben rebuda per Juan Pedro. I és que, encara que li ha fet il·lusió la notícia, aquest home ha assegurat que “el programa no li agrada” i que “està content que el treguin” de Telecinco.

"Estic content que ho tanquin, no m'agraden. Vull anar a veure com ho tanquen perquè porteu uns anys que se us n'ha anat l'olla", ha assegurat l'interlocutor, deixant Lydia Lozano sense paraules.

Captura de pantalla de 'Sálvame' on es mostra a Lydia Lozano parlant amb Germán, el seu company
Lydia Lozano víctima d'una nova broma dels seus companys | Mediaset

Però, per si això no fos poc, també ha volgut donar la seva opinió sobre 'la reina del chuminero'. Aquest home no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'assegurar que "li queia bé al principi", però que ara "li cau fatal" i no li agrada "gens".

"Hi ha molta morralla i sou durs amb gent que em cau bé", ha recalcat aquesta persona, mentre que Lydia Lozano no es podia creure el que estava passant.

Finalment, ha resultat ser una broma per part de l'organització de Sálvame. I és que, el que veritablement era a l'altra banda del telèfon era el seu company Germán.