Primer pla de Chayo Mohedano amb cara somrient

Rosario Mohedano té una nova trobada amb els germans de Rocío Carrasco

Rosario Mohedano ha compartit a les seves xarxes socials unes imatges al costat dels seus cosins petits

Rosario Mohedano ha tornat a revolucionar les xarxes socials després de compartir la darrera trobada que ha tingut amb els germans de Rocío Carrasco. A través del seu compte d'Instagram, l'artista ha volgut aclarir en quin punt es troba la seva relació amb ells, avui dia.

Fa uns quants dies, la filla de Rosa Benito va fer un directe a través de la xarxa social, TikTok, per parlar amb tots els seus seguidors. Tot i això, la tensió va començar a augmentar quan un usuari li va dir que, el que havia de fer era "estimar de cor a la teva cosina, encara que tingui defectes".

Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Rosario Mohedano serioses
Rosario Mohedano parla de la seva relació actual amb Rocío | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Un consell que no va asseure gens bé a Rosario Mohedano. "Jo a la meva cosina l'he volgut moltíssim, tot i conèixer tots els defectes que tenia. De fet, he estat sempre amb ella fins abans de fer aquesta docufake que es va treure de la màniga".

Va ser en aquest moment quan Rosario Mohedano va voler compartir l'únic motiu pel qual ha decidit posar fi a la relació amb Carrasco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Jo he estat amb ella sempre i mai ha compartit amb mi res del que va explicar a la docusèrie", va assegurar la cantant, abans de fer una inesperada confessió. I és que, segons ha revelat, si se n'hagués assabentat abans del que opinava sobre "ella, els seus germans, els seus pares i els seus oncles, la relació s'hauria acabat moltíssim abans".

Tot i això, i malgrat la complicada relació que manté actualment amb Rocío, tot apunta que el seu vincle amb els germans de Carrasco és totalment diferent. I prova d'ells són les últimes fotografies que ha publicat a les seves xarxes socials.

Rosario Mohedano es retroba amb els cosins, Gloria Camila i José Fernando

Rosario Mohedano ha tornat a les seves xarxes socials per compartir unes imatges inesperades. I és que, segons sembla, ha tingut l'oportunitat de tornar a retrobar-se amb dues persones molt importants: Gloria Camila i José Fernando.

Avui dia, Rosa Benito i els seus fills es troben a Chipiona gaudint d'unes vacances en família. Però el que més ha cridat l'atenció ha estat la decisió que ha pres la guanyadora de Supervivientes 2011.

Tot i que fa una dècada que està separada d'Amador Mohedano, la mare de Rosario Mohedano ha viatjat al costat de la resta del clan a aquesta ciutat per passar uns dies al costat del televisiu.

Storie de Gloria Camila a Instagram amb Michu, José Fernando Ortega, Chayo Mohedano i la seva parella prenent unes copes el 10 d'agost del 2023
Rosario Mohedano passa uns dies de vacances amb els seus cosins | Instagram, @gloriacamilaortega

I ha estat, precisament, en aquesta localitat gaditana on la cantant ha tingut l'oportunitat de retrobar-se amb els cosins petits. I és que, tan bona és la relació amb germans de Rocío que l'artista no ha volgut deixar per a l'ocasió per immortalitzar aquest moment tan especial.

Fa unes hores, Rosario Mohedano ha publicat a Instagram una sèrie de stories en què ha deixat al descobert el fort vincle que manté amb els joves.

S'hi pot veure la televisiva, molt ben acompanyada, gaudint d'una tarda a "família". Tal com es pot veure, la filla de la Rosa i l'Amador ha acudit a una festa amb els seus cosins i les seves parelles.

Storie de Gloria Camila Ortega a Instagram al costat de Chayo Mohedano somrient amb el braç a dalt el 10 d'agost de 2023
Rosario Mohedano acudeix amb Gloria Camila i José Fernando a una festa | Instagram, @gloriacamilaortega

Gràcies a les publicacions temporals esmentades, hem pogut conèixer més detalls sobre aquest pla d'estiu. Pel que sembla, els cosins han acudit a un esdeveniment flamenc organitzat en una terrassa d'aquesta ciutat.

Uns records que la mateixa Gloria Camila també ha volgut compartir amb els seus més de 856.000 followers. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de publicar els vídeos de Rosario Mohedano a les històries del seu perfil.

Tot i que aquesta no seria la primera vegada que la neboda de 'la més gran' comparteix algun tipus de contingut audiovisual al costat dels seus cosins. I és que, cada vegada que coincideix amb la influència en algun esdeveniment social, totes dues immortalitzen aquest moment a través de les seves xarxes.