Muntatge de Rosanna Zanetti amb una imatge amb David Bisbal
GENT

Rosanna Zanetti aclareix l'estat del seu fill amb David Bisbal: què ha passat

Rosanna Zanetti ha parlat sobre l'estat del seu fill David Bisbal després que hagi patit un petit accident

Rosanna Zanetti ha aclarit quin és l'estat del seu fill, el petit Matteo de cinc anys, després que patís un petit accident domèstic. Pel que sembla, el fill de David Bisbal va acabar a urgències amb una ferida al cap que va precisar fins i tot de grapes.

Encara més, Zanetti confessa que encara no s'ha recuperat de l'ensurt. Enfocada a la seva faceta com a mare a temps complet, la model també es mostra encantada per tornar a aparèixer en esdeveniments i sobretot en aquells relacionats amb la moda.

"Estan en una etapa que no els puc estimar més", confessa Rosanna sobre els fills. Encara que això no implica que no hagi d'estar amb mil ulls i fins i tot s'hagi emportat algun ensurt amb el petit Matteo.

Captura de Rosanna Zanetti en un esdeveniment parlant sobre els seus fills amb David Bisbal

"L'ensurt que vaig passar per un accident domèstic, que es va obrir el cap i no hi havia ningú a casa", s'ha lamentat.

"És el primer accident i els veus aquí tan vulnerables", assegura Zanetti. "Intentes ajudar, però es van ajuntar moltes coses. Si ho expliques ara sembla pel·lícula de comèdia, però en veritat és de terror", sosté la dona de David Bisbal.

"Soc una dona molt preparada, però ara ja molt més. Jo ni em sabia el número d'emergències d'Espanya", s'ha lamentat.

Rosanna Zanetti relata l'ensurt que es va endur amb el seu fill

"S'ha de repetir, sobretot a la gent estrangera, perquè em sé el dels Estats Units per les pel·lícules", sosté Rosanna Zanetti sobre aquesta situació tan complicada.

A més, la model ha destacat que els temps d'espera se li van fer eterns. Tot i que, per sort, l'estat del nen és bo i s'ha recuperat de pressa.

"Ell ho va portar molt millor que jo", assegura sobre el nen. "Ell, quatre hores després, estava jugant amb els cotxets".

Imatge de David Bisbal amb Rosanna Zanetti en un esdeveniment

De la mateixa manera, Rosanna assegura que el seu fill està feliç, però ella segueix força "traumatitzada".

D'altra banda, Zanetti ha presumit de la figura de David Bisbal, a qui els seus fills adoren i els encanta veure a la tele.

"El veuen a la tele i els encanta", confessa la model. A més, ha apuntat a la manera com compaginen ella i el cantant les seves atrafegades vides.

Sobretot perquè moltes vegades no poden estar presents en esdeveniments tan importants com aniversaris o celebracions familiars.

"Moltes vegades no cal donar-se el regal al moment, oi?", ha apuntat sobre això. De la mateixa manera, Rosanna destaca que la família de David Bisbal els ha donat moltes lliçons de superacions tenint en compte la delicada situació del pare del cantant.

➡️ Gent

Més notícies: