Muntatge de fotos de Rocío Flores i Olga Moreno, totes dues amb cara seriosa, i de fons la imatge d'un telèfon mòbil amb una reflexió que ha pujat la filla d'Antonio David Flores al seu Instagram

Rocío Flores fa una reflexió en sortir a la llum la gran novetat sobre Olga Moreno

Rocío Flores reflexiona a les xarxes socials

Rocío Flores es troba en una altra etapa de la seva vida després d'haver deixat de banda la televisió. La noia desapareixia de tot allò relacionat amb la pantalla petita per centrar-se en altres projectes professionals a les xarxes socials. Des de llavors, la filla d'Antonio David ha fet tot el possible per desvincular-se de les polèmiques que l'han perseguida els darrers anys.

Ara, en una publicació recent al seu compte d'Instagram, la jove ha reflexionat sobre aquest moment actual que travessa pel que fa a la seva família. Però, a més, aquesta publicació ha estat compartida justament quan els rumors de crisi entre Olga Moreno i Agustín Etienne han vist la llum, estarà relacionada amb el tema?

Rocío Flores reflexiona sobre la importància de la família

Els últims anys no han estat gens fàcils per a Rocío Flores a l'àmbit mediàtic. La jove ha hagut de veure com el seu nom es col·locava al centre de totes les polèmiques i la pressió mediàtica ha estat desmesurada. Finalment, la influencer decidia fer un pas enrere i desvincular-se de tot allò relacionat amb la televisió.

Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App
Rocío Flores està molt centrada en els seus projectes professionals | GTRES

Rocío es refugiava en la seva relació amb Manuel Bedmar i la seva família, alhora que continuava creixent com a creadora de contingut. Amb la televisió de banda, la filla d'Antonio David Flores se centrava en altres horitzons professionals.

Ahir, els rumors d'una possible crisi entre Olga Moreno i Agustín Etienne començaven a circular per tots els mitjans. Encara que la parella semblava que estava en un gran moment, unes pistes han fet presagiar el pitjor. Tal com hem pogut comprovar, tots dos ja no se segueixen a Instagram.

Alhora, Etienne també hauria esborrat certes instantànies que tenia amb Moreno al seu Instagram. Per si tots aquests indicadors no són suficients, Olga també ha tret Etienne de la seva biografia d'Instagram on l'anunciava com el seu representant.

Recordem que Rocío Flores va començar a distanciar-se de Moreno una vegada que la sevillana va començar el seu afer amb el mànager. Ara, la jove ha compartit una reflexió reveladora a les seves històries d'Instagram que podria estar relacionada amb aquesta presumpta crisi.

Història d'Instagram de Rocío Flores pujada el passat 9 de novembre de 2023 compartint una reflexió parlant de la família i el valor que té aquesta per a ella
Rocío Flores reflexiona al seu Instagram després dels rumors d'Olga | Instagram, @rotrece

El text deia el següent: “El valor de la vida és entendre que la teva família no té preu, que la teva salut és la vertadera riquesa i que el temps val or”.

Rocío Flores, feliç en la seva nova etapa lluny de les polèmiques

Si alguna cosa ha deixat clara Rocío Flores en aquests últims temps, és que no té gens d'interès a tornar a la televisió. La jove està immersa en els seus projectes com a creadora de continguts per a les xarxes. El seu nom ha aconseguit convertir-se en un gran reclam per a les marques, ja que acumula més de 700 000 seguidors a Instagram.

D'una altra banda, pel que fa a l'àmbit sentimental, la relació amb Manuel Bedmar està més que consolidada. Malgrat els rumors de crisi que van perseguir la parella fa uns mesos, tots dos han demostrat que l'amor ha triomfat per sobre de totes les coses.