Primer plano de Rocío Flores con rostro muy serio

Rocío Flores confessa per què s'ha vist obligada a desaparèixer d'Instagram

Rocío Flores no ha tingut inconvenient a reconèixer el que passava

Rocío Flores ha estat diverses setmanes allunyada de les xarxes socials per a sorpresa dels seus més de 700.000 seguidors. Una circumstància poc habitual si tenim en compte que des que va deixar d'aparèixer a Telecinco és Instagram la seva eina de treball. Va ser ahir quan la filla d'Antonio David Flores tornava a mirar a càmera per explicar el perquè de la seva absència sonada.

Va ser a principis d'octubre quan Rocío volava a Mèxic per participar en l'esdeveniment més important de Farmasi. La jove és col·laboradora d'aquesta empresa de venda directa de productes de bellesa i cura personal. Des d'allà en va compartir algunsstories en què es mostrava feliç: "Últim chai a Mèxic; torno feliç", escrivia just abans del seu retorn.

Rocío ha donat tots els detalls explicant el perquè de la seva desaparició

En tornar a Espanya va deixar d'actualitzar els seusstories d'Instagram. Un comportament poc habitual en una creadora de contingut com ella que genera ingressos gràcies a aquestes plataformes digitals.

Ara, tres setmanes després, Rocío Flores ha reaparegut i ho ha fet donant explicacions del perquè de la seva estranya absència. "Bona tarda, família!, ja estic per aquí de tornada a xarxes socials", començava dient en un vídeo que tranquil·litzava els seus seguidors.

La neta de Rocío Jurado reconeixia la seva inquietud després de tants dies de desconnexió. "Estic una mica nerviosa, se'm fa una mica estrany després d'estar tant de temps. Mai havia estat desapareguda tantíssim temps, fa tres setmanes que estava inactiva", explicava.

Storie de Rocío Flores parlant amb els seus seguidors de la tornada a xarxes socials
Rocío ha tornat a Instagram i ha explicat els motius de la seva desaparició | Instagram, @rotrece

A continuació revelava el motiu pel qual havia estat tants dies off. "El que m'ha passat és que el meu telèfon va deixar de funcionar, va morir. El dia del meu aniversari va dir 'fins aquí, mai més'", afirmava la noia.

Poc abans, el seu xicot, Manuel Bedmar, ja havia explicat què passava des del seu compte personal davant la insistència dels seguidors de la jove. "Em pregunteu molt per Rocío, i Rocío és aquí, el que passa és que no té mòbil. El mòbil va morir, així que està sense xarxes socials, sense WhatsApp", explicava el jove en un vídeo en què Rocío subscrivia les seves paraules.

Storie de Manuel Bedmar a Instagram al costat de Rocío Flores amb una manta al sofà el 26 d'octubre de 2023
El nuvi de Rocío Flores avançava el motiu de la seva absència a les xarxes socials | Instagram, @manuelbedmar14

Rocío, per fi de tornada, ha volgut agrair tots els missatges rebuts aquestes setmanes. "Donar les gràcies a les persones que heu escrit a la meva parella, al meu pare i a la meva tieta, preguntant per mi, si estava bé... Estic bé de salut, gràcies a Déu, tot està genial", deia tranquil·litzant tots els seus followers.

Una desconnexió que, si bé no és la primera, sí que és la que ha durat més temps. Ella justificava la part positiva d'aquesta absència. "No mentiré, desaparèixer de xarxes socials a X moments també ve superbé per recarregar l'energia".

Rocío Flores assegura haver estat molt ocupada tot aquest temps

Tot i això, sembla que durant aquesta pausa de xarxes Rocío no ha estat precisament avorrida. "Tot i això, no he parat ni un sol dia de treballar, he estat activa des de l'ombra", apuntava. "Ja estic de tornada, una mica nerviosa, però ja soc aquí", confirmava finalment.

Va ser el 13 d'octubre passat quan Rocío va bufar les espelmes del seu 27 aniversari. Una data molt especial en què va estar envoltada d'éssers estimats com, entre d'altres, el pare o el xicot. Encara que ella no va donar testimoni gràfic de la celebració, sí que en vam saber Antonio David.

Precisament va ser l'exguardia civil qui felicitava la seva filla en xarxes: "Com no t'estimaré... viatjant junts 27 anys sense deixar-te anar de la mà. La meva rossa, Déu et beneeixi", escrivia Flores al costat d'una foto en què apareixia fent un afectuós petó a la seva filla.

Rocío, els últims mesos, ha vist com el seu nombre de seguidors ha anat baixant. Aproximadament són 40.000 els followers que hauria restat darrerament. Flores, que compta amb 760.000, és conscient que tot i ser una xifra elevada és lluny del milió del qual va estar a prop.