Primer plànol de Ramón García a la foto oficial del 'Grand Prix'

Ramón García, sense paraules en veure quanta gent ha vist l'últim 'Grand Prix'

Ramón García ja coneix el total de persones que han vist el segon programa d'aquest conegut concurs de televisió

Ramón García s'ha tornat a quedar sense paraules després de descobrir quantes persones han escollit el Grand Prix com a la seva primera opció de la nit. Malgrat que feia 18 anys que estava fora d'antena, tot apunta que el seu retorn televisiu està sent tot un èxit.

Dilluns passat, 24 de juliol, aquest mític presentador de televisió va tornar a les nits de La 1 amb magnificència. Després de gairebé dues dècades de la seva última emissió, TVE ha ressuscitat el concurs de l'estiu que, durant anys, ha reunit tota la família al voltant de les televisions.

Wilbur, Cristinini, Michelle Calvó y Ramón García posant a la roda de premsa de El Grand Prix
Ramón García i els seus companys van triomfar amb el retorn del 'Grand Prix' | RTVE

Tanmateix, i contra tot pronòstic, Ramón García i el Grand Prix han tornat a fer història. Després de l'emissió del primer programa, van aconseguir posicionar-se com el més vist de la nit, i van obtenir un sorprenent 26,1 % d'índex d'audiència, és a dir, uns 2 572 000 espectadors.

Com s'esperava, el bilbaí no va trigar a acudir a les seves xarxes socials per agrair a tots els seus seguidors la gran acollida que ha tingut aquest conegut i mític format. "Moltes gràcies a tothom de cor, en nom de l'equip. Ens queda tot un estiu per compartir".

Ara, sembla que Ramón García i la resta dels seus companys han tornat a repetir aquesta complicada gesta. Tot apunta que el Grand Prix no pensa posar-ho gens fàcil a la competència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ramón García i el seu programa tornen a ser l'opció preferida de la nit

Ramón García, Michelle Calvó i Cristinini tornen a triomfar la segona setmana en antena. I en són una prova les dades d'audiència que ha registrat després de l'última emissió del Grand Prix.

Tal com es pot apreciar, aquest format de TVE s'ha tornat a convertir en l'opció més vista d'aquest 31 de juliol, ja que només ha cedit 1,2 punts respecte a la seva imbatible estrena.

D'aquesta manera, Ramón García i la resta d'equip han aconseguit captivar el 24,9 % de l'audiència, és a dir, 2.251.000 espectadors. Uns resultats molt per sobre dels que han registrat les altres cadenes.

Ramón García, Michelle Calvó i Cristinini a l'estrena d'El Grand Prix
El programa de Ramón García, líder de dilluns a la nit | RTVE

Malgrat el seu rotund èxit durant la franja vespertina, Antena 3 i la seva sèrie Hermanos no han aconseguit liderar dilluns a la nit. Segons les dades d'audiència, la ficció turca d'Atresmedia ha aconseguit captivar 1 194 000 teleespectadors (12,4 %).

Tot i això, el gran perdedor ha estat Telecinco. Des de fa temps, la popularitat d'aquesta empresa audiovisual ha començat a baixar a passos de gegant. Tant és així que, en qüestió de mesos, ha passat a liderar totes les franges horàries a ser una opció més dins de la proposta televisiva del nostre país.

Aquest dilluns a la nit, i malgrat l'estrena de la seva sèrie Días mejores, Mediaset España no ha aconseguit desbancar del podi Ramón García i el Grand Prix. La veritat és que han registrat un escàs 6,3 %, és a dir, 705 000 espectadors.

Una companya de Ramón García, durament criticada a les xarxes

Tot i el rotund èxit del Grand Prix, una de les companyes de Ramón García no ha aconseguit esquivar les crítiques. Després de la segona emissió d'aquest programa, les xarxes socials s'han omplert de comentaris negatius cap a Cristinini.

Aquesta jove 'streamer' ha esdevingut una de les novetats d'aquest mític format de TVE. Des de la seva plataforma a dalt del plató, la 'influencer' és l'encarregada de narrar tot allò que passa durant les diferents proves del concurs.

Cristinini feliç a la foto oficial del 'Grand Prix'
Cristinini ha estat molt criticada per la seva tasca dins del 'Grand Prix' | Europa Press

Tot i això, i malgrat ser una peça clau dins del programa, diversos usuaris de les xarxes no han dubtat a criticar públicament la companya de Ramón García.

"Cristinini tindrà tot el talent que vulguis Twitch, però al Grand Prix sobra. No sap ni què comentar i sobreactua", ha assegurat un internauta. Altres, en canvi, consideren que només "hauria de parlar força menys", ja que "no cal comentar-ho absolutament tot".