Primer pla de la princesa Leonor mirant a càmera

La princesa Leonor: Serà el seu amic especial a la seva festa d'aniversari?

La princesa Leonor farà 18 anys i ara tothom es fa la mateixa pregunta

La princesa Leonor fa 18 anys el proper 31 d'octubre. I amb aquesta data tan assenyalada a la cantonada, tothom no deixa de preguntar-se el mateix: estarà el seu amic especial a la seva festa d'aniversari?

El 12 d'octubre passat, durant el besamans pel Dia de la Hispanitat, es van encendre totes les alarmes al voltant de Leonor. I és que, aquell dia, els companys de l'Acadèmia Militar van anar a Madrid per donar-li una sorpresa.

Foto de la princesa Leonor donant la mà a un dels seus companys durant la recepció del Palau Reial, amb la reina Letizia al seu costat
Les princesa Leonor i el seu company van fer saltar totes les alarmes | GTRES

No obstant això, un dels joves va ser el que va aconseguir acaparar totes les mirades. Un a un, tots els amics de la princesa Leonor van anar passant davant seu i dels Reis d'Espanya.

Però en arribar al final de la cua, la filla de Felip VI no va poder evitar deixar anar un tímid somriure en veure aquest atractiu jove aparèixer per la sala. Des d'aleshores, els rumors sobre l'existència d'una possible relació sentimental entre ells no han deixat de sorgir.

Ara, a 14 dies que se celebri l'aniversari de la princesa Leonor, tots es pregunten si el seu presumpte amic especial va a aquesta present aquest dia tan important.

La princesa Leonor fa 18 anys: qui assistirà a aquest dia tan important per a la jove?

El proper 31 d'octubre, la princesa Leonor celebrarà la majoria d'edat envoltada per tots els seus éssers estimats. Tot i que tot apunta que, aquest any, el seu aniversari tindrà alguna sorpresa.

Durant aquell dia, i malgrat la festa d'aniversari, l'hereva primer haurà d'atendre totes les seves responsabilitats institucionals. Tal com ha transcendit, la filla dels Reis d'Espanya sortirà de l'Acadèmia Militar de Saragossa per viatjar fins a Madrid.

Un cop a la capital, la princesa Leonor acudirà a l'acte de jura de la Constitució en una sessió plenària de Congrés i Senat. A continuació, anirà fins al Palau Reial per rebre un regal molt especial.

Foto de la princesa Leonor saludant a la multitud amb un somriure
La princesa Leonor tindrà diversos actes oficials el dia del seu aniversari | Europa Press

I és amb l'arribada de la majoria d'edat que rebrà el Collar de l'Ordre de Carles III. Finalment, i després de tots aquests actes, Leonor podrà gaudir d'una festa privada pel seu 18è aniversari a El Pardo.

Cosa que ha estat confirmada per la mateixa Casa Reial. "Amb posterioritat als actes institucionals al Congrés i al Palau Reial, tindrà lloc al Palau de El Pardo una celebració familiar".

Aquesta, segons s'ha informat, serà “de caràcter privat” i inclourà “la Família Reial, la família de SM el Rei i la família de SM la Reina”.

Els que encara no se sap si aniran a l'aniversari de la princesa Leonor són el seu presumpte amic especial i la resta dels seus companys de l'Acadèmia Militar de Saragossa.

Tot i això, tot apunta que Joan Carles I sí que estarà present en aquest dia tan important per a la seva neta. I és que, tal com van informar a La Sexta, l'avi de la princesa Leonor sí que ha estat convidat a la seva festa.

Juan Carlos I al seient d'un cotxe i amb el cinturó posat
El seu avi patern sí que ha rebut la invitació | GTRES

Els que, amb tota probabilitat, sí que acudiran a aquest esdeveniment familiar són els seus tres avis. Per la seva banda, les infantes Elena i Cristina, i Telma Ortiz podrien ser altres de les convidades a l'aniversari de Leonor.

Qui de segur no es perdrà aquesta festa per res al món és la infanta Sofia. I és que tot i que ara és a Gal·les cursant el seu batxillerat, segons sembla, per al 31 d'octubre, la noia ja es trobarà al nostre país.

I tot gràcies al fet que l'aniversari de la princesa Leonor coincideix amb el període de vacances de l'UWC Atlantic College, el centre d'estudis.