Muntatge de Lydia Lozano amb rostre sorprès, Anne Igartiburu somrient i un emoji amb una cremallera a la boca

GENT

La pregunta sobre Anne Igartiburu que Lydia Lozano es nega a respondre

Lydia Lozano ha preferit no revelar-nos una informació relacionada amb el paper que exerceix Anne Igartiburu a 'Baila como puedas'

Només queden unes hores perquè Baila como puedas doni el seu tret de sortida i a E-Notícies hem tingut l'oportunitat de parlar en exclusiva amb la Lydia Lozano.

Durant la nostra conversa telefònica, li hem preguntat per diverses qüestions relacionades amb aquest talent de La 1. Però quan li hem preguntat si l'Anne Igartiburu s'ha atrevit a ficar-se en el paper de ballarina, la comunicadora ha optat per no revelar aquesta informació.

Muntatge d'Anne Igartiburu parlant amb els cabells recollits i Lydia Lozano somrient amb una blazer verda brillant
Lydia Lozano no ha revelat si la presentadora ballarà o no durant aquesta edició | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Mostrant el seu compromís amb el projecte, la Lydia Lozano ens ha convidat a veure tota l'edició per saber si finalment l'Anne ha acceptat aquest dur repte. "Ah, ho haureu de veure", ens ha dit entre rialles.

Tot i això, després d'esquivar aquesta qüestió compromesa, la col·laboradora de televisió no ha tingut objeccions a omplir d'afalacs la presentadora del format.

"L'Anne Igartiburu està brillant. Jo mai havia treballat amb ella i la veritat és que m'ha sorprès, és molt bona presentadora", ens ha assegurat la Lydia Lozano.

A E-Notícies hem parlat en exclusiva amb Lydia Lozano: s'ha negat a respondre una pregunta sobre Anne Igartiburu

Durant la nostra conversa, hem volgut preguntar a la Lydia Lozano si l'Anne Igartiburu s'ha atrevit a mostrar els seus dots per a la dansa al programa. Dubte que, amb aquest bon humor que tant la caracteritza, s'ha negat a respondre'ns.

Tot i això, la periodista no ha tingut cap problema a compartir amb nosaltres com ha viscut ella aquesta bonica experiència. Tal com ens ha assegurat, s'ho ha passat molt bé durant els enregistraments de Baila como puedas.

Tant és així que la Lydia Lozano només té bones paraules per a tot l'equip d'aquest format. "És que el programa és meravellós", ens ha confirmat.

Fotografia de Lydia Lozano a la presentació de Balla com puguis de La 1
Lydia Lozano ens explica algunes de les sorpreses que ens trobarem a 'Baila como puedas' | RTVE

A més, ens ha revelat algunes de les sorpreses que ens trobarem en aquesta nova temporada: "No té res a veure el que heu vist fins ara. Podreu veure, per exemple, una bachata amb acrobàcies".

"Jo no he fet acrobàcies, però he fet molts portès", ens ha assegurat la Lydia Lozano, malgrat els seus coneguts problemes de salut. En els darrers anys, la comunicadora ha hagut de passar diverses vegades pel quiròfan per ser intervinguda de les cervicals i l'esquena.

Motius pels quals, segons ens ha confessat, hi ha hagut vegades que s'ha sentit “una càrrega” per al seu company de ball. "El que passa és que soc la més gran, tinc les cervicals operades, l'esquena operada, jo soc de tot el grup la més perjudicada", ha afegit tot seguit.

Fotografia de Lydia Lozano amb el seu ballarí a Balla com Puedas
Lydia Lozano ens confessa que s'ha entès molt bé amb el company de ball | RTVE

Sigui com sigui, la Lydia Lozano ens ha confirmat que amb el seu company s'ha entès “molt bé”. A més, ha volgut compartir amb nosaltres les raons per les quals ha acceptat aquest repte complicat.

D'una banda, a aquesta coneguda periodista li venia molt de gust "viure aquesta experiència", per això no ha deixat que els seus problemes de salut s'interposessin en el seu objectiu. Però a més, ens ha confessat que ella creia que no era un repte "tan fort".

"És un programa molt dur. De fet, veureu caigudes i de tot", ens ha confirmat la Lydia Lozano. "Jo m'ho he passat molt bé, però el que passa és que estem tots lesionats".

Un repte que ha provocat a la periodista una nova lesió al genoll, coneguda comunament com a pota d'oca. Es tracta d'una "afecció que fa referència a la inflamació i el dolor a la part interna del genoll".

"És molt xungo. És com si fos un esquinç al genoll", ens ha confirmat. Tot i això, ha volgut deixar clar que el programa els ha facilitat tot moment l'ajuda de metges i professionals.

➡️ Gent

Més notícies: