Primer pla de Patricia Pardo somrient al 18è aniversari d''El Programa de Ana Rosa'

La tercera bomba de Patricia Pardo i Christian Gálvez: han comprat una casa

Patricia Pardo continua desapareguda de Telecinco

Christian Gálvez està completament enamorat de Patricia Pardo, així que ha decidit fer cas omís a les crítiques que està rebent. L'acusen d'haver oblidat massa aviat Almudena Cid, però ell sap millor que ningú que l'amor no entén de temps. Fa uns dies va fer servir les seves xarxes socials per anunciar una notícia bomba: estaven esperant el seu primer fill en comú.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Christian Gálvez sempre ha somiat ser pare; de fet, expliquen que es va separar d'Almudena perquè ella no se sentia preparada. Patricia Pardo té dues filles del seu matrimoni anterior i les nenes mantenen una relació fantàstica amb Gálvez. No hi tenen més remei, ja que la segona bomba era que els presentadors s'havien casat en secret.

Patricia sempre ha estat molt reservada amb la seva vida, però sap que hi ha secrets que no pot amagar per sempre. Per això, ha donat llum verda perquè tot això surti a la llum. El problema és que hi ha situacions que no pot controlar, com ara l'última cosa que ha passat.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
El matrimoni travessa la seva millor etapa | GTRES

Fonts properes han revelat que l'embaràs i la boda no són les úniques notícies importants a la vida de Christian i Patricia. El matrimoni acabat d'estrenar s'ha comprat una casa en comú en un lloc molt especial per a Pardo: a Galícia. La periodista està molt aferrada a la seva terra natal i sempre que pot s'escapa per fer una visita a la seva família.

Christian Gálvez fa una gran inversió

Segons el mitjà Vanitatis, Christian Gálvez ha comprat un habitatge amb Patricia a Galícia i ell se n'ha quedat amb tres parts. Ella és propietària de la part restant, però evidentment, ha acordat que tots dos gaudiran igual de la casa. L'habitatge està situat a Hada, a la ria de Betanzos, i té unes dimensions colossals.

Primer pla de Christian Gálvez feliç a la presentació del seu llibre
Christian Gálvez en té un percentatge més alt | GTRES

Patricia Pardo està encantada amb els canvis que estan sorgint a la seva vida, però ella és bastant més discreta. Aquesta casa demostra que Christian està completament integrat en l'entorn de la seva nova dona. Té un terreny de més de 1000 metres quadrats, 600 construïts.

Christian a Madrid viu de lloguer en un adossat que està situat a la millor zona de la capital. El seu habitatge en propietat serà el que acaba de comprar amb Patricia.