Primer pla de Patricia Cerezo mirant a càmera

Patricia Cerezo revela per què ha estat tant de temps treballant a la televisió

L'enuig monumental de Patricia Cerezo en directe

Patricia Cerezo ha esclatat contra tots aquells que la critiquen per estar a platós de televisió gràcies al seu exmarit Ramón García. La periodista, cansada d'aquestes acusacions, ha expressat la seva frustració al programa en què exerceix de col·laboradora, En boca de todos.

El detonant de la molèstia va venir arran d'un titular d'un mitjà de comunicació que deia el següent: “La persona després del 'renèixer' de Patricia Cerezo, ex de Ramón García: el seu xicot enginyer”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Això sí, no només aquest titular va provocar l'enuig de Patricia Cerezo, sinó també el contingut de la notícia. Dins d'aquest article s'assegura que, gràcies al seu exmarit, la comunicadora “es mou com un peix als platós de televisió”.

Davant d'aquesta situació, Patricia Cerezo no va aguantar més i va deixar ben clar el motiu real pel qual fa temps que treballa a la televisió (i no és per Ramón García, és clar).

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer
Acusen Patricia Cerezo d'aprofitar-se de la fama del seu exmarit | GTRES

Patricia Cerezo, farta de les crítiques

Tal com havíem dit, aquest titular va treure Patricia Cerezo de polleguera. Després de llegir-lo en directe al programa En boca de todos, la comunicadora va decidir pronunciar-s'hi.

“Que em mogui com un peix a l'aigua, és clar, però estic fins al monyo!”, començava dient molt enfadada.

“Ja és poc això de periodista. 'L'ex de'. Ara soc la xicota de l'enginyer. Quin títol em queda ara? A aquest pas tinc més títols que Tamara Falcó”, responia.

Captura de pantalla de 'En boca de todos' on mostren Nacho Abad, presentador del programa, i Patricia Cerezo, enfadada per un titular masclista
Patricia Cerezo s'ha mostrat molt indignada per això que ha passat | Mediaset

Patricia Cerezo explica per què treballa a la televisió

Segons la mateixa Patricia Cerezo va confessar, només hi ha un vertader motiu pel qual està treballant a la televisió. Va explicar que era periodista i que feia dos anys que hi era a la televisió, professió que no és nova, i molt menys és gràcies al seu exmarit.

“Fins al monyo. Patricia Cerezo, periodista. Sembla que el mèrit és ser ex de… Fa gairebé 2 anys que soc a la televisió. Algun mèrit tindré”, revelava.

D'aquesta manera contundent, Patricia Cerezo va voler deixar ben clar que la seva presència com a col·laboradora a Así es la vida i En boca de todos és perquè ha treballat de valent.

A més, és periodista de professió i vocació, com ella mateixa va apuntar, cosa que li atorga el dret d'ocupar una cadira a platós de televisió. “Jo soc periodista de carrera i de professió. Per vocació”, es va defensar.

Al capdavall, el fet d'haver estat més de dues dècades en un segon pla durant el matrimoni amb Ramón García no vol dir que la seva faceta periodística hagi desaparegut alguna vegada…