Muntatge de Jesulín d'Ubrique al carrer responent els reporters amb un jersei de coll alt i una retallada al costat de Belén Esteban mirant cap amunt amb cara de desesperació
GENT

Les significatives paraules de Jesulín de Ubrique en plena tensió amb Belén Esteban

Jesulín de Ubrique es pronuncia davant els mitjans de comunicació en ple conflicte després de les paraules de Belén Esteban

Jesulín de Ubrique feia els 50 anys el 9 de gener passat i ahir celebrava una gran festa a Arcos de la Frontera envoltat de família i amics.

Tot i això, no tot ha estat pau i harmonia durant aquests dies. Després de les felicitacions que María José Campanario i la seva filla, Julia Janeiro, els moviments de Belén Esteban donaven molt de què parlar.

La que va ser col·laboradora de Sálvame decidia desenterrar la destral de guerra amb un lapidari comunicat a les seves xarxes socials. Ara, Jesulín ha compartit unes paraules significatives que han arribat en forma de disculpa.

Jesulín llança unes reveladores paraules després de la polèmica amb Belén

Després de les felicitacions públiques que va rebre el torero, Belén Esteban es pronunciava a les xarxes amb una foto de la seva filla quan era petita. Davant d'això, Belén seguia fent més llenya al foc i llançava unes dures paraules que molts van veure com un atac directe a Jesulín.

Jesulín de Ubrique parlant amb un micròfon amb un jersei de coll alt blanc
Jesulín llança una reveladores paraules | Europa Press

"Quina sort teniu que no em deixen parlar, però sabeu que el que val la pena és la paraula AMOR, cosa que no en teniu cap de vosaltres...", sentenciava la televisiva. A més, Belén reconeixia que preferia quedar-se "calladeta, que val més la pena".

Però la de Paracuellos assegura que no era per falta de ganes el motiu pel qual no parlava. "Si parlés, no podríeu sortir al carrer de vergonya que us donaria". No obstant, sense fer al·lusió directa a la seva filla, la Belén reconeixia que li havien parat els peus.

En plena tensió, Jesulín de Ubrique celebrava aquest dissabte el seu aniversari envoltat de la família i amics a Arcos de la Frontera. El dretà tenia unes paraules significatives que han arribat en el moment més oportú.

Jesulín no ha dubtat a entonar el mea culpa, encara que sense parlar explícitament a què s'està dirigint. "Per descomptat que m'he equivocat i quan es fan malament s'han d'enganxar amb elles", confessava Jesulín.

Muntatge de fotos de les històries d'Instagram de Belén Esteban pujades el passat 10 de gener de 2024
Betlem llançava un potent comunicat | Instagram, @belenestebanmenendez, e-noticies.cat

Jesulín de Ubrique es confessa en ple conflicte

Però el dretà anava més enllà, i revelava que "no me'n penedeixo de res". Encara que hi ha certes coses que han passat a la seva vida que ell mateix assegura que han sortit "de manera natural".

"No sóc persona de mirar enrere. Ja ho he fet en nombroses ocasions i són les coses del destí. Les coses et passen perquè t'han de passar. No me'n penedeixo de res, quan les he fet ha estat de manera natural”, lliscava als mitjans.

En certa manera, amb aquestes paraules, Jesulín busca calmar les aigües i, sobretot, esquivar qualsevol polèmica o conflicte.