Pablo Urdangarin somrient amb una foto rodona de Johanna Zott i el seu pare

GENT

Pablo Urdangarin, molt feliç després de la decisió que ha pres el pare de Johanna Zott

Pablo Urdangarin està de celebració. Cada vegada està més integrat a la família de la seva nòvia i hi ha proves que ho demostren

Pablo Urdangarin i Johanna Zott s'han convertit en notícia arran d'un suposat viatge que van fer a Madrid. Suposadament van estar en una festa que es va celebrar a la discoteca Space arran de la Setmana de la Moda. Aquesta informació va comprometre el jugador d'handbol i ara ha sortit a la llum que no és certa, tot és fruit d'un error.

Pablo Urdangarin s'ha relaxat i ha reprès la seva vida a Barcelona com si no hagués passat res. Està més feliç que mai perquè s'ha adonat que compta amb el suport de Johanna Zott, malgrat els darrers enrenous. El pare de Johanna no vol que la jove es converteixi en notícia, però, tot i això, ha pres una determinació: donar suport a Urdangarin.

Una imatge de Pablo Urdangarin abraçant el pare de Johanna Zott
El pare de Johanna Zott saludant Pablo Urdangarin | GTRES

El sogre de Pablo ha acudit a un dels seus entrenaments, li ha mostrat el seu respecte i ha estat molt afectuós amb ell. Aquesta determinació demostra que el fill de la infanta Cristina està completament integrat a la seva família política. S'ha especulat molt amb la relació entre Pablo i els pares de Johanna, però la veritat sempre acaba veient la llum.

Tot i que la família de Johanna Zott no vol que es converteixi en una cara habitual a la crònica social, no n'ha responsabilitzat Pablo. Per això el pare de la noia s'ha traslladat fins a l'estadi on s'entrena el jugador d'handbol. Els han fet diverses fotos que demostren la bona sintonia que hi ha entre ells.

La determinació de la família de Johanna Zott

Pablo va reconèixer en una de les seves entrevistes que li agradava passar molt de temps amb la seva xicota. Fonts properes insisteixen que se sent sol perquè és lluny de la seva família i és allà on entren en joc els pares de Johanna. Gràcies a ells és més feliç que mai, tot i que la situació no és senzilla.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb els cabells cobrint-li part de la cara
Pablo Urdangarin es recolza en la família de la seva nòvia | GTRES

Urdangarin juga al Fraikin BM Granollers i està molt centrat en la seva trajectòria esportiva. La seva sogra ha estat testimoni de diversos partits, però el pare de Johanna mai no s'havia presentat. Per això ha cridat tant l'atenció que hagi canviat aquesta norma per reaparèixer i donar suport públicament al cosí de la princesa Leonor.

La veritat és que Pablo està tenint diferències amb la Família Reial. No perdona el comportament que Letícia ha tingut amb Iñaki Urdangarin i Leonor n'ha acabat pagant les conseqüències. A hores d'ara el contacte entre els cosins és completament dur, per això Pablo no va anar a l'aniversari de la futura reina d'Espanya.