Fotomuntatge amb una imatge de fons de focus blaus, al capdavant Rosalia somrient i un emoji amb ulls de cors

GENT

El nou i il·lusionant projecte de Rosalía que li podria portar moltes alegries

La catalana no para d'invertir i moure els diners i el capital, i mostra la faceta més empresarial fora dels escenaris

Rosalía no té sostre, és una dona imparable. Per això, no tenint suficient ser reconeguda a escala mundial, ara s'obre pas en un nou negoci. Es tracta del llançament de Racinetas Productions SL. 

Tal com han avançat des d'El Confidencial, és una nova empresa destinada a l'organització, promoció i producció d'esdeveniments culturals i espectacles. Amb aquest nou camí, la cantant de Sant Cugat del Vallès mostra la seva faceta més empresarial. 

En aquest sentit, Rosalía ha sabut capitalitzar el seu èxit internacional després del llançament del seu aclamat àlbum Motomami el 2022, seguint l'èxit previ d'El Mal Querer el 2018. 

Rosalía i la seva faceta més empresarial

Motomami SL, l'empresa matriu de Rosalía, s'uneix com a soci únic a aquesta nova aventura empresarial. Juntament amb l'administració ni més ni menys que la seva mare, María Pilar Tobella Aguilera. 

No és la primera vegada que l'artista confia en la seva família per treballar. La seva germana Pilar és la seva mà dreta i, encara que té una vida més discreta, és de màxima confiança per a Rosalía.

L'elecció del nom Racinetas no és casualitat. De fet, és un terme que forma part d'una de les cançons de la cantant i reflecteix la seva passió pels esports de motor. Amb aquest projecte, Rosalía busca expandir les seves fonts d'ingressos més enllà de l'àmbit musical.

Pla mig de la Rosalía als premis de Los 40 Principales

Consolidant-se així com una figura versàtil i reeixida al món de l'espectacle. La creació de Racinetas Productions SL se suma a altres iniciatives empresarials de l'artista, com ara Tresmamis SL, destinada a inversions immobiliàries.

Un èxit que va més enllà dels escenaris de tot el món

L'èxit financer de Rosalía es reflecteix en el creixement constant de Motomami SL, els ingressos i els guanys dels quals s'han multiplicat en els últims anys, assolint xifres impressionants. 

Amb una sòlida posició financera i una visió empresarial de futur, Rosalía continua arrasant allà per on va. No hi ha cap dubte que és una de les veus més influents i versàtils de l'escena musical internacional, però també una noia que sap prou bé com invertir els seus diners.

➡️ Gent

Més notícies: