Primer pla de Nagore Robles feliç als premis Forbes
GENT

Nagore Robles aconsegueix que Lara Álvarez faci una inesperada confessió

Lara Álvarez ha explicat a Nagore Robles el costat més dur de 'Supervivientes'

Nagore Robles presenta un podcast a la plataforma Podimo anomenat La casa de mi vecina i ja ha entrevistat molts famosos. L'última a passar pel seu estudi d'enregistrament ha estat Lara Álvarez, que s'ha sincerat com mai. Robles ha aconseguit que faci una confessió que pocs esperaven, ja que Lara sol ser força reservada.

Lara Álvarez somrient al setè programa de Me Resbala
Lara Álvarez s'ha sincerat amb Nagore Robles | Mediaset

Nagore Robles va saltar a la fama gràcies a Gran Hermano i a poc a poc s'ha anat convertint en una presentadora de primera. Va començar com a tertuliana, però aviat va demostrar que estava a l'alçada i que sabia desenvolupar-se millor que ningú. Li va passar una cosa molt semblant al que li va passar a Kiko Hernández quan va començar a treballar a Telecinco.

La fama de Nagore ha creuat fronteres i recentment s'ha assegut a parlar amb Lara Álvarez. Ha aconseguit que Álvarez li expliqui el costat més dur del seu treball a Hondures quan presentava Supervivientes. L'asturiana ha reconegut que va tenir moments dolents, malgrat que l'audiència no se n'adonés.

“A mi m'ha passat estar al costat d'un arbre a Hondures, vomitant i passant-ho fatal de l'ansietat i la tristesa que tenia. I després entrar 'molt bona nit, petons des d'Hondures' perquè al final dius: l'espectador connecta per desconnectar”. Robles ha aconseguit que Lara confessi el seu costat més vulnerable, cosa que ningú coneixia fins a data.

Nagore Robles reacciona a la confessió de Lara Álvarez

Nagore ha dedicat un missatge bonic a Lara després del que ha confessat a La casa de mi vecina. Robles és una gran defensora del feminisme i no es cansa de llançar missatges que ajudin a conquerir la igualtat. La presentadora ha posat èmfasi en el paper i la valentia d'Álvarez, que no ha dubtat a mostrar-ne la faceta més desconeguda.

Nagore Robles mirant a càmera somrient
Nagore Robles ha guanyat molta repercussió | Mediaset

“Aquestes dones són de les que em vull envoltar i m'envolto, per mostrar aquest podcast. Però també soc la que oferirà la mà a la dona que necessiti valor, ajuda, sororitat, sensibilitat i amor”. Aquestes paraules les ha escrit en una publicació per patrocinar el podcast.

“És curiós, si la dona té caràcter és algú amb qui anar amb compte a la feina. Però si el té un home és que té una capacitat de lideratge més gran que els seus ous. Bé, la història de sempre, ja ho saps”.

Robles està lluitant per la igualtat i Lara Álvarez l'ha ajudat en aquesta causa.