Muntatge en primer pla de Nacho Palau seriós amb un micròfon i Lola Medina seria amb unes ulleres vermelles
GENT

Nacho Palau s'acomiada de la seva mare, Lola Medina, que ha mort a causa d'un càncer

Nacho Palau s'acomiada de la seva mare, Lola Medina, que ha mort a causa d'un càncer

Nacho Palau ha compartit avui la pitjor notícia, i és que la mare, Lola Medina, ha mort a causa d'un càncer. La mateixa lluita que l'escultor afronta des de fa més d'un any.

Des de fa mesos que sabíem que la situació de Medina era força delicada, sobretot després d'haver recaigut en el càncer que havia patit en el passat.

No obstant això, la malaltia aconseguia unir encara més mare i fill, que sempre han compartit un vincle molt fort. De fet, Lola mai ha dubtat a defensar Nacho a la televisió i donar la cara per ell enmig de la seva guerra amb Miguel Bosé.

Muntatge de Lola Medina i Nacho Palau mirant cap a un costat

A més, es va fer molt més coneguda a Telecinco gràcies al fet que ella va ser la ferma defensora del seu fill a Supervivientes.

I precisament va ser després del reality quan Palau descobria que pateix càncer, alhora que la seva mare també requeia.

Tot i això, Nacho Palau sempre ha manifestat que la situació de Lola Medina era molt pitjor que la seva. Així, explicava que estava "fatal, molt malament", i que, en aquesta ocasió, li havia "enganxat molt dur".

Nacho Palau s'acomiada de la seva mare, Lola Medina

La mateixa Lola decidia parlar sobre el seu estat, confessant que estava patint greus problemes de mobilitat i que necessitava "ajuda per a tot".

Encara que Medina no va perdre mai l'esperança de tornar a caminar, malgrat el diagnòstic dels metges. "Els metges no ho saben. Això ens ha passat a una altra dona ia mi, totes dues estem igual. Tan activa com jo era…", es lamentava.

Captura de pantalla del post de Nacho Palau a Instagram acomiadant-se de la seva mare

Així, Palau ha volgut acomiadar-se'n amb un emotiu i contundent missatge. "Descansa en pau i gràcies per haver estat la millor mare del món, no puc estar més orgullós i agraït", ha compartit amb un vídeo i una preciosa cançó.

Així, la publicació no ha trigat a omplir-se de sentits comentaris en què companys i amics s'han bolcat amb l'escultor.

"Ho sento moltíssim. La teva mare era i és meravellosa", li ha escrit María Patiño. "Ho sento moltíssim Nacho, avui el cel tindrà un color especial, més brillant més blau", comenta Rosa Benito.

I també altres cares de Telecinco com Asraf Beno o Marta Riesco s'han sumat a l'onada d'afecte i suport. "Ho sento molt Nacho. Molta força" o "No m'ho puc creure", es pot llegir.

➡️ Gent

Més notícies: