El motiu pel qual Ferran Adrià i Isabel Pérez Barceló no han tingut fills
La parella comparteix vida i feina des de fa dècades i junts han demostrat el significat de la paraula amor
Ferran Adrià és un xef català i un gran influent de la gastronomia contemporània. Ha tingut un èxit innegable al llarg dels anys i tothom en coneix la trajectòria professional. Ara bé, només uns quants coneixen el seu costat més personal.
El cuiner català ha estat sempre acompanyat per la seva dona, Isabel Pérez Barceló, amb qui va contraure matrimoni el 2002. Ferran Adrià, creador del mític restaurant El Bulli, ha reconegut en nombroses ocasions la importància d'Isabel Pérez Barceló a la seva vida, afirmant que ella és fonamental per al seu èxit. La parella viu entre Barcelona i el Cap de Creus, un indret especial i únic per a la família.
Precisament és allà on es troba la Bulli Foundation, un centre dedicat a preservar l'esperit innovador d'El Bulli. Segur que molts es pregunten si Ferran Adrià té fills i la resposta és negativa. La parella ha parlat en alguna ocasió de la decisió i, una vegada més, es demostra l'amor i el respecte que es tenen.
Ferran Adrià i la seva història amb Isabel Pérez Barceló
Ferran Adrià i Isabel Pérez Barceló van decidir no tenir fills per prioritzar la carrera del xef. Un exemple que demostra que es recolzen mútuament als seus projectes i que han construït una vida compartida basada en el compromís. La relació de Ferran Adrià i Isabel Pérez Barceló ha estat sòlida malgrat la fama i les demandes de la carrera del xef.
Ell mateix va desmentir el 2016 rumors de separació assegurant estar “molt enamorat” de la seva dona. Isabel Pérez Barceló acompanya Ferran Adrià en els viatges de treball i actua com el seu intèrpret, ja que ell només parla espanyol i català. Tot i les barreres de l'idioma, Ferran Adrià ha aconseguit convertir-se en una figura de renom internacional.
El xef ha compartit amb la dona tant els moments d'èxit com els més difícils. Entre ells destaquen la pèrdua dels seus pares i la del seu soci i amic Juli Soler, que va morir el 2017. Aquests moments de dolor han estat enfrontats a la intimitat, ja que tots dos porten una vida privada i allunyada de l'exposició mediàtica.
Una faceta professional d'èxit
El llegat de Ferran Adrià continua viu amb El Bulli 1846. El restaurant reconvertit al museu que convida els visitants a experimentar la història d'aquest fenomen gastronòmic. Els visitants poden recórrer les instal·lacions originals del restaurant i admirar reproduccions realistes dels plats que van fer història a El Bulli.
L'objectiu és que tant els que van viure la seva època d'esplendor com els que només n'han sentit a parlar poden comprendre la innovació que va transformar El Bulli. La influència de Ferran Adrià i el seu esperit innovador, alimentats per la seva curiositat autodidacta i la seva humilitat, han marcat un abans i un després a la gastronomia mundial.
La seva història va començar com a frega plats i va culminar en la creació d'un imperi culinari. Actualment, és la prova que la perseverança i la creativitat poden transformar un somni en realitat. Amb El Bulli 1846, Ferran Adrià no només honra el seu passat, sinó que ofereix una experiència única que segueix enriquint el sector.
Més notícies: