Foto de Carmen Sevilla des d'una finestra
GENT

Mor Carmen Sevilla als 92 anys després d'una llarga i discreta malaltia

Carmen Sevilla portava interna en una residència des del 2015

Carmen Sevilla ha estat una de les cares artístiques més importants del nostre país: el seu talent va creuar fronteres i va cridar l'atenció de tothom. Ha presentat programes, ha protagonitzat pel·lícules i ha interpretat cançons que passaran a la història. Avui tot això s'ha unit per formar un llegat que ningú oblidarà, sobretot els que hi van treballar.

La malaltia que patia Carmen Sevilla era un secret per a molts perquè el seu fill Augusto, únic hereu, ha intentat protegir-la al màxim. El 2006 li van diagnosticar Alzheimer i, lamentablement, el problema va anar cada vegada a més. El 2015 la van ingressar en una residència situada al centre de Madrid i des d'aleshores no se n'ha sabut gairebé res.

Foto de Carmen Sevilla somrient
Carmen Sevilla era una gran estrella | Cedida

Carmen va fer saltar les alarmes fa tot just una setmana, quan el mitjà Fórmula TV va anunciar que estava “en un estat greu”. L'artista va ingressar a l'hospital Puerta de Hierro de Madrid i el seu fill no se'n va separar ni un moment. Va prendre una decisió: continuar blindant la situació de la seva mare i no transmetre cap informació, ni bona ni dolenta.

La família de Carmen coneixia la gravetat de la situació, per això va respectar la voluntat d'August Algueró. Sempre ha estat molt discret i més d'una vegada ha assegurat que no volia saber res dels mitjans. Sevilla se n'ha anat amb 92 anys, però el seu record estarà sempre a la memòria de tots.

Carmen Sevilla ja no reconeixia la família

Augusto Algueró va revelar que la seva mare estava molt malament i que havia deixat de reconèixer-lo, però no va donar gaires detalls. Ha portat la malaltia en la més absoluta discreció perquè considerava que era el millor per a la intimitat de Carmen Sevilla.

Augusto Algueró i Carmen Sevilla amb unes copes a la mà
El fill de Carmen Sevilla vol ser prudent | Europa Press

“Ell ha volgut retirar-la. Li he escrit, però està desaparegut i no contesta ”, va dir Agustín Bravo abans de conèixer la notícia. El presentador ha estat íntim amic de Carmen, però durant els últims anys, igual que tots, no n'ha sabut res.