Muntatge de fotos de primer pla de Juanra Bonet somrient i, de fons, un cartell de Las Vegas
GENT

La misteriosa vida amorosa de Juanra Bonet: boda a Las Vegas i la seva filla Gabriela

Juanra Bonet és molt discret amb la seva família i els seus amors, però han anat sortint a la llum certs detalls

Juanra Bonet s'ha atrevit amb un nou repte després de l'èxit de ja extint Boom! i d'altres programes com Atrapa un millón o Quién quiere ser millonario. Des de fa unes setmanes, Juanra Bonet participa en l'onzena edició de Tu cara me suena, on ha interpretat personatges com Bárbara Rey, Pitbull o Peso Pluma.

Malgrat això, i tot i que fa anys que és present a les petites pantalles d'aquest país, Juanra Bonet és molt gelós de la seva intimitat. Així que amb prou feines es té informació sobre la seva vida sentimental i familiar. No obstant això, han sortit a la llum algunes pinzellades.

Juanra Bonet a La teva cara em sona

La discreta vida de Juanra Bonet

Juanra Bonet, nascut a Barcelona el 6 de juny del 1974, s'ha consolidat com un dels presentadors més importants d'Antena 3. Tot i això, el català, abans de debutar als programes de televisió, va provar sort com a actor. Tant és així que va participar en sèries com El cor de la ciutat o Hospital Central.

L'any 2005, Bonet va saltar a la fama després de participar a Caiga quien caiga, juntament amb Manel Fuentes, Arturo Valls i Frank Blanco. Des d'aleshores, el currículum professional del català no ha fet més que créixer.

Homes de negre de Caiga qui Caiga

Però poc se sap sobre la seva vida privada. L'any 2010, en una entrevista per a El País, Juanra Bonet va explicar que s'havia casat a Las Vegas amb la que llavors era la seva parella, fa més de deu anys. I és que després de superar la por de volar i complir el seu somni de viatjar als Estats Units, Bonet va acabar casant-se allà.

“Ens juguem 40 dòlars a la ruleta i acabem amb 300 apostant només a certs números. Després trobem la capella més ‘kitsch’ i ens vam casar disfressats. Però prefereixo no dir de què anàvem, per mantenir una mica el misteri…”, va explicar.

Encara que avui no se sap res sobre qui és la seva parella actual. I això és perquè Juanra Bonet utilitza les seves xarxes socials únicament per publicar imatges de la seva feina. El que sí que se sap és que, l'any 2019, Juanra Bonet es va convertir en pare per primera vegada.

El 2023, ell mateix declarava a la revista Pronto que a la seva filla Gabriela, de gairebé cinc anys, no l'estranyava veure'l per la televisió. Tot i això, la petita desconeix que el seu pare és tot un presentador de referència al nostre país.

Captura de 'Tu Cara Me Suena' amb Lorena Gomez i Juanra a Antena 3

“Encara no sap que soc famós. I tampoc em paren pel carrer, passo força desapercebut. Potser hauria de portar gorra i ulleres fosques. Així se'm veuria més”, feia broma Bonet a l'entrevista a Pronto.

Ara, Juanra Bonet es troba gravant la nova temporada de Tu cara me suena. Un programa que, segurament, veurà amb la seva filla Gabriela els divendres a la nit.

➡️ Gent

Més notícies: