Muntatge de la princesa Leonor demanant-li la mà un militar a la seva parella

Un militar demana matrimoni a la seva parella durant el debut de la princesa Leonor

La princesa Leonor debuta a la recepció que se celebrarà al Palau Reial

Feia dos anys que la princesa Leonor no assistia a la desfilada del Dia de la Hispanitat perquè era fora d'Espanya. Ha estat cursant el Batxillerat Internacional a l'Atlantic College, el mateix internat on ara hi ha la infanta Sofia. Aquest any és especial per a l'hereva al tron espanyol, ja que acaba de jurar bandera a Saragossa i pot debutar en un esdeveniment important.

La princesa Leonor debutarà a la tradicional recepció que els reis han organitzat per celebrar el Dia de les Forces Armades. Aquest acte tindrà lloc al Palau Reial en presència de més de 2.000 convidats. La filla del rei Felip VI jugarà un paper important perquè s'acosta a la majoria d'edat i a poc a poc va adquirint responsabilitats.

La princesa Leonor amb el Rei Felip VI el dia 12 d'octubre
Leonor de Borbó ha tingut un comportament molt destacat | GTRES

Tot i que gran part del protagonisme de la desfilada se l'ha endut Leonor de Borbó, hi ha una altra notícia que ningú ha passat per alt. Un militar ha aprofitat aquest dia tan especial per demanar matrimoni a la seva xicota. Per no tenir problemes amb els responsables, ha fet el pas abans de començar la desfilada del 12 d'octubre.

La noia es trobava gravant el seu xicot, sense saber què estava a punt de succeir. Aquest ha deixat la culata de la seva arma a terra i s'hi ha acostat, traient mentrestant un anell de la butxaca. El perfil oficial de l'Estat Major de la Defensa ha publicat el moment a la xarxa social X.

La reacció que han tingut els companys del militar

La princesa Leonor haurà de compartir titulars amb aquesta noia anònima que pròximament passarà per l'altar. Ha acceptat la proposta del seu xicot, que ha comptat amb el suport dels seus companys. Tots han cridat a l'uníson: "Digues que sí!" i els enamorats s'han fos en una romàntica abraçada.

Militar demanant la mà a la seva parella a la desfilada del dia de la Hispanitat
El militar demanant matrimoni a la seva nòvia | Redes sociales

Aquesta desfilada ha estat molt important i no només pel debut de Leonor de Borbó, hi ha altres aspectes que ho han fet molt interessant. Hi han participat 4.000 militars, 86 aeronaus, 142 vehicles i 210 cavalls. Seguint la tradició, també han desfilat diversos membres de la Legió acompanyats per Pacoli, la mascota que sempre crida l'atenció de tothom.

Hem vist la princesa en una actitud brillant que han destacat molts mitjans, com els comentaristes de TVE. Ha sabut ser al seu lloc. Ella no ha presenciat aquest moment viral perquè ha passat minuts abans de l'inici de l'esdeveniment.