Primer pla de Miguel Bosé seriós durant la roda de premsa de 'Cover Night'
GENT

Miguel Bosé, obligat a canviar de plans pel seu nou i delicat problema de salut

Miguel Bosé posa el fre per sotmetre's a una nova operació

Miguel Bosé acaba de patir un nou revés personal. L'artista s'ha vist obligat a canviar tots els seus plans a conseqüència d'un nou problema de salut. O això mateix és el que ha confirmat en exclusiva la revista Semana.

Des de fa uns quants anys, aquest conegut cantant ha estat bregant amb un important problema en la seva veu. Cosa que ha posat en perill la seva carrera musical més d'una vegada.

Però ara ha arribat un nou contratemps a la vida de Miguel Bosé. Tal com ha pogut saber el mitjà de comunicació esmentat, l'artista ha hagut de ser intervingut quirúrgicament per un problema relacionat amb les seves malalties d'esquena.

Primer pla de Miguel Bosé seriós amb els ulls pintats
Miguel Bosé entra al quiròfan per sotmetre's a una nova operació | Atresmedia

Una situació delicada que ha obligat l'ex de Nacho Palau a frenar tots els temes relacionats amb la seva exitosa carrera professional.

Miguel Bosé torna a passar pel quiròfan per un problema que va començar fa més de 20 anys

Tal com ha confirmat Semana al seu darrer número, Miguel Bosé ha estat intervingut quirúrgicament a una prestigiosa clínica de Barcelona. I el motiu no seria cap altre que els seus coneguts problemes d'esquena.

Aquestes malalties tenen el seu origen en un terrible accident de cotxe que gairebé posa fi a la seva vida. L'abril de 1999, l'artista anava conduint un tot terreny quan el vehicle va sortir de la carretera i va bolcar completament sobre la mitjana.

Encara que Miguel Bosé es va mantenir conscient fins que va arribar a l'hospital, la veritat és que el seu cos va patir diverses lesions: contusions i fractures en algunes vèrtebres i costelles.

Imatge primer pla de Miguel Bosé cara neutra als Platino Awards de 2017 celebrats a Madrid
Miguel Bosé va patir un terrible accident l'any 1999 | GTRES

Aquest perillós accident ha provocat que, 20 anys després, el cantant s'hagi hagut de sotmetre a una nova operació per acabar amb els seus forts dolors.

"Les vèrtebres aixafades de fa vint-i-tants anys no van aguantar més", va assegurar fa uns dies Miguel Bosé. "Necessitaven reforç", va afegir a continuació.

Amb 67 anys, l'artista no vol que la seva mobilitat es vegi afectada. Per això, tal com ha destacat aquesta revista, ha optat per posar aquest problema a les mans de professionals després de patir una “baixada” preocupant.

Com es podia esperar, Miguel Bosé ha hagut de trobar suport en els seus éssers estimats per poder recuperar-se com més aviat millor. Situació que ha tornat a col·locar Nacho Palau al centre de totes les mirades.

Des que van finalitzar la seva relació, aquestes dues figures televisives han estat immerses en una dura batalla legal relacionada amb els seus quatre fills. Tanmateix, tot apunta que ara la parella es troba en un punt totalment diferent.

Muntatge de fotos de primer pla de Miguel Bosé somrient i la seva exparella, Nacho Palau, amb rostre seriós
Miguel Bosé podria estar rebent el suport de Nacho Palau | e-noticies.cat

Encara que l'escultor no vol tornar a l'actualitat, més d'una vegada ha assegurat que Miguel Bosé n'ha estat molt pendent en la seva lluita contra el càncer. Per això, no seria estrany que ell ara estigués al costat del cantant en aquest complicat moment de la seva vida.

Tanmateix, aquest no seria l'únic problema de salut a què ha hagut d'enfrontar-se l'artista les últimes setmanes. Al mes d'octubre, es va veure obligat a cancel·lar la seva agenda per a les pròximes setmanes a conseqüència d'una hèrnia discal greu.

Entre altres coses, Miguel Bosé no va poder celebrar la promoció del seu llibre, Historias secretas de mis mejores canciones. A més, tal com ell mateix va confessar, "la sèrie de també ha quedat posposada". "Ho reprendré tot quan sigui possible", va afegir a continuació.

El 6 de novembre es va estrenar a Telecinco Bosé, la sèrie biogràfica que explica alguns dels moments més destacats a la vida d'aquest conegut cantant espanyol.

Encara que la seva faceta com a artista internacional no és l'única cosa que es reflecteix en aquesta producció audiovisual. A més, es tracten temes tan personals com ara la relació de Miguel Bosé amb els seus pares o les seves múltiples històries d'amor.

Com s'esperava, la nova sèrie de Telecinco ha tingut una gran repercussió entre els espectadors de la cadena. Èxit que ha tornat a posar el cantant al centre de totes les mirades.