Muntatge de primer pla amb Miguel Ángel Muñoz i Daniela Costa

GENT

Miguel Ángel Muñoz té un gest amb Daniela Costa que demostra com era la seva relació

Miguel Ángel Muñoz, molt afectat per la mort de la seva companya i amiga Daniela Costa, amb qui va compartir protagonisme a 'Mis adorables vecinos'

Daniela Costa ha mort de manera sobtada als 42 anys. Una notícia que ens ha enxampat a tots per sorpresa i que ha devastat aquells amics i companys que millor la coneixen.

El primer a pronunciar-s'hi i compartir el seu dolor ha estat Miguel Ángel Muñoz, que hauria estat molt unit a l'actriu.

De fet, ha deixat entreveure que guarda molt bons records del seu pas per Els meus Adorables Veïns, on van compartir protagonisme.

A la ficció, Daniela Costa interpretava Aitana, la millor amiga de Laura, interpretada per l'actriu Nuria Gago. Mentre que, si escau, Miguel Ángel Muñoz donava vida a Juan, un dels amics de Rafa, el personatge principal interpretat per Alberto Amarilla.

“No dono crèdit amb la vida. Ens ho passem molt bé fent Els meus adorables veïns junts”, ha escrit impactat. I és que Miguel Ángel guardava un immens afecte a Daniela, que feia temps que estava allunyada del focus mediàtic.

No obstant això, mai no ha deixat de formar-se, i últimament estava enfocada al cinema d'autor i al teatre.

Ha estat el mateix Muñoz l'encarregat de donar a conèixer la notícia, i la seva publicació no ha trigat a omplir-se de comentaris de suport i afecte.

Primer pla de l'actriu espanyola Daniela Costa
Daniela Costa ha mort als 42 anys | Instagram

Miguel Ángel Muñoz i el seu missatge commovedor a Daniela Costa

“Però què passa?”, es pregunten els seus seguidors. “No pot ser! Tan jove? Té la meva edat! Com la recordo a Al Salir De Classe ”.

“Estic en xoc. No ho puc creure. Em va conquistar amb l'Aitana a MAV. El meu sentit més condol a la seva família. Gràcies Miguel Ángel per informar-nos de la pèrdua de Daniela”, han escrit.

I, tot i que encara no se saben les causes de la seva mort, hi ha qui no ha dubtat a especular sobre això.

Miguel Ángel Muñoz somrient amb vestit als premis Talent
Miguel Ángel Muñoz va coincidir amb Daniela Costa a 'Els meus adorables veïns' | Europa Press

“Pobreta, només 42 anys… Se'n sap la causa? Potser m'equivoco, però el primer que em ronda al cap són les vacunes”, comenten. Una versió a la qual molts semblen donar suport.

“La veritat és que és molt sospitós, s'haurien de fer proves de sanitat en ser aquestes vacunes tan noves”, consideren.

De moment, i més enllà d'aquestes teories, la veritat és que portem uns mesos molt complicats i plens de comiats a grans artistes. La gran Concha Velasco, Itziar Castro i a escala internacional també hem hagut d'acomiadar l'estimadíssim Matthew Perry.