Muntatge fotogràfic entre Shakira i Mayka Navarro

Mayka Navarro, incrèdula després de l'últim dels Mossos amb Shakira: 'incomprensible'

Shakira ha comparegut aquest dilluns davant el jutjat

Shakira ha comparegut aquest dilluns a l'Audiència de Barcelona per començar amb el judici per frau fiscal. Al principi, la cantant s'enfrontava a una pena de vuit anys de presó i a una multa de 23,8 milions d'euros per presumptament haver defraudat 14,5 milions.

Segons ha avançat l'Agència Catalana de Notícies , Shakira ha reconegut el frau fiscal i ha acceptat una pena de presó de tres anys que no farà, però que substituirà per una multa. La cantant colombiana ja ha pagat tot l'import defraudat i un 50% de la penalització.

Ara bé, el protocol que s'ha adoptat per a la compareixença de la cantant a l'Audiència de Barcelona ha enfadat molts. Una de les que més ha enfadat ha estat Makya Navarro, la qual ha esclatat en xarxes socials.

Mayka Navarro: "Al·lucinant això d'avui"

Mayka Navarro, la reportera de Telecinco, ha criticat a xarxes el protocol que han muntat els Mossos d'Esquadra pel judici de la cantant. I és que, tal com s'ha vist a les xarxes socials, la periodista era a Barcelona cobrint l'actualitat del cas de la cantant, per la qual cosa ha estat testimoni del que s'ha muntat.

Segons ha informat Mayka Navarro, la policia catalana ha ordenat als periodistes que es posessin després d'un Zigzag de tanques i fins i tot han fet fora mitjans que eren a les voreres dels voltants de l'Audiència de Barcelona. I no només això, la periodista ha indicat que la policia catalana també estava identificat a les cantonades.

Concretament, ha compartit el següent: "Algú hauria d'explicar a què ve el macro dispositiu policial dels Mossos davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya pel judici de la cantant. Periodistes darrere d'un Zigzag de tanques, agents identificant a les cantonades... Incomprensible".

Una hora més tard, ha actualitzat la situació i ha denunciat l'actitud de la policia. "Avui Mossos posant mitjans de comunicació de la vorera i ordenant-los posar-se amb la resta. Al·lucinant això d'avui, vergonya", ha indicat Makya Navarro a través del seu compte de Twitter, ara X .

Minuts després que Mayka comunicarà el que estava passant, les xarxes socials han esclatat contra la cantant. Han estat diverses les persones que han esclatat contra la cantant i han assegurat que és “un atac a la llibertat de premsa”.