Primer pla de Marta Riesco al photocall de 'Transformers'

Marta Riesco va tenir una conversa amb Rocío Flores que ara cobra molt sentit

Marta Riesco i Rocío Flores eren amigues quan treballaven a Telecinco

Marta Riesco té nous problemes perquè ha carregat contra Olga Moreno i l'andalusa té darrere un exèrcit molt influent. Els fans d'Olga han tret a la llum una conversa que la Marta va mantenir amb la Rocío Flores a El Programa d'AR. Volen demostrar que la periodista cada vegada ha donat una versió diferent perquè suposadament mai ha tolerat Moreno.

Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App
Rocío Flores tenia bona relació amb Marta Riesco | GTRES

Marta Riesco assegura que l'exdona d'Antonio David Flores no va invertir el premi de Supervivientes amb la família. Recordem que Olga va viatjar a Hondures prometent que ho feia pel benestar familiar perquè ella no volia ser famosa. Segons Riesco, quan va acabar el concurs presumptament es va quedar amb els diners i no els va compartir.

“Què va fer Olga Moreno amb els diners que va guanyar de Supervivientes? Quants diners creieu que li ha donat a la meva exparella i a la família del meu ex?”, ha preguntat la Marta. Ha involucrat a la Rocío Flores per recolzar la seva postura, assegurant que la influencer maneja la mateixa informació.

Les xarxes han recordat una conversa entre la Marta i la Rocío just després que l'Olga Moreno guanyés el concurs. El que és sorprenent és que Riesco dóna molt valor a l'empresària i reconeix que és una justa guanyadora. Aquestes paraules ara tenen sentit i tothom vol saber per què ha canviat d'opinió d'un moment a l'altre.

Marta Riesco i Rocío Flores estaven al costat d'Olga Moreno

Marta, a l'entrevista que va fer a Rocío a El Programa d'AR, no va carregar en cap moment contra l'exdona d'Antonio David. És més, en va parlar molt bé i va assegurar que havia generat “el 80 % del contingut de Supervivientes”. No només això, va reconèixer que “fora ho ha tingut complicat”.

Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'
Marta Riesco ha canviat de punt de vista | GTRES

Riesco ha oblidat la conversa que va tenir amb la Rocío sobre aquest tema i ara demana ajuda a la influencer per donar suport a la seva versió. “Pregunteu-li a la Rocío Flores a veure si explico la veritat. Quan tu dius que guanyaràs diners per a la teva família, a veure si això es va complir o els ha deixat amb una mà al davant i una altra al darrere”.

Rocío mai no ha parlat malament d'Olga i no respondrà cap pregunta que li hagi fet Riesco. La relació que mantenen és inexistent perquè la periodista el culpa de la ruptura amb Antonio David. L'únic que és clar és que tant Marta com Rocío al seu moment van donar la cara per Moreno.