Primer pla de Marta Flich, presentadora de 'GH Vip'

Marta Flich: quants diners es podran embutxacar gràcies a 'GH Vip'

Marta Flich es prepara per afrontar el repte més gran de la seva carrera

Marta Flich està a punt d'embarcar-se en un dels reptes més grans de la seva carrera, i és que es posarà al capdavant de la nova edició de 'GH Vip'.

La mítica casa de Guadalix de la Serra tornarà a obrir les portes aquest pròxim 14 de setembre després d'anys fora de la graella de Telecinco .

"¡Atenció, si us plau, habitants de totes les cases! Fa molt de temps que no escolteu la meva veu, però en realitat mai no ha deixat de ser-hi", s'anunciava el retorn del qual sempre serà el reality per excel·lència.

Captura de Marta Flich i Ion Aramendi al plató de 'Supervivientes' el dimarts 20 de juny de 2023
Marta Flich i Ion Aramendi es posen al capdavant de 'GH Vip' | Telecinco

"Us he estat observant a cada moment, a cada racó, les 24 hores del dia. Sé que esteu a punt perquè torni la vida en directe. Sóc 'Gran Hermano' i sí, he tornat", prometia el Súper, Floren Abad, la veu del qual no escoltàvem des de fa molt de temps.

La mateixa Marta prometia que aquesta nova edició sorprendrà, però sempre mantenint l'essència del format.

Marta Flich, davant la gran oportunitat de la seva vida

"Estava en els meus somnis conduir un programa així. Hi ha companys que diuen que mai no presentarien un reality però jo crec que tot suma, que és valor afegit, que ser tot terreny provant determinats formats és sempre créixer", reconeixia molt emocionada Flich.

I és que la presentadora és molt conscient de la importància que pot tenir aquest projecte, ja no només en la carrera professional, sinó també de cara a aixecar les desastroses xifres d'audiència.

Jorge Javier Vázquez somrient al plató de 'Gran Hermano VIP'
La casa de 'GH Vip' tornarà a obrir les portes | Mediaset

A les mans i a les de  Ion Aramendi hi ha la possibilitat de remuntar i tirar endavant la cadena, que no passa pel millor moment enmig d'una gran etapa de canvis.

Així, queda clar que Marta Flich es podria embutxacar un bon dineral en posar-se al capdavant d'un projecte d'aquesta magnitud, en la mateixa mesura que la gran responsabilitat que ha d'afrontar.

Al seu moment, recordem que el sou que arribava a cobrar Jorge Javier Vázquez per cada programa arribava fins als 3.000 euros. Això es podria traduir en uns 15.000 euros tenint en compte la mitjana de 5 programes al mes.