Muntatge de Terelu Campos amb una imatge de José Carlos Bernal

GENT

El marit de Carmen Borrego actualitza l'estat de Terelu Campos al estar ingressada

José Carlos Bernal confirma quin és el veritable estat de Terelu Campos després de ser ingressada d'urgència

José Carlos Bernal ha estat l'encarregat de donar l'última hora sobre l'estat de Terelu Campos després de conèixer-se que ha estat ingressada d'urgència a la Fundació Jiménez Díaz.

Pel que sembla, la germana de Carmen Borrego portaria internada des de dissabte a causa d'una pneumònia. Precisament, al mateix hospital on va passar les últimes hores María Teresa Campos.

Segons sembla, Terelu feia tota la setmana que se sentia una mica malament, cosa que la portava a absentar-se del seu lloc de treball aquest cap de setmana.

Terelu Campos somrient amb els cabells mig recollits i un vestit vermell
Terelu Campos, ingressada a l'hospital | Europa Press

"Feia una setmana que estava una mica delicada i dissabte es va plantejar anar a l'hospital. Però està bé, està rebent tractament. Em diuen que tot va bé, que només ha estat un ensurt. Està ben acompanyada", ha explicat Pilar Vidal.

Per sort, i segons ha confirmat també aquesta mateixa tarda José Carlos, Terelu evoluciona favorablement.

"Bé, està millor", ha confirmat davant de les càmeres d'Europa Press. "És pneumònia, però està bé, està molt millor", ha insistit.

El marit de Carmen Borrego dóna l'última hora sobre Terelu Campos

I quant a quan podrà rebre l'alta, tot sembla indicar que serà molt aviat. "Suposo que aviat perquè està millor", assegurava amb molta tranquil·litat.

De la mateixa manera, sembla que el marit de Carmen Borrego té clar que no cal alarmar-se: “Aquestes coses surten i surten i ja està”, ha apuntat sobre això.

José Carlos Bernal, marit de Carmen Borrego, parlant amb els reporters
José Carlos Bernal dóna l'última hora sobre Terelu Campos | Europa Press

"Simplement està millor i recuperant-se", concloïa. Ara, la gran pregunta que molts es fan és si des de la producció de Supervivientes informaran Carmen respecte a aquest petit contratemps.

En teoria, al programa tenen prohibit comunicar qualsevol situació que pugui arribar a desestabilitzar els concursants. Tret, per descomptat, que es tracti d'una cosa realment greu.

Per la seva banda, i segons han explicat, Terelu s'ha encarregat també de tranquil·litzar el cercle més proper. Tot i que també admet que s'ha emportat un bon ensurt.

➡️ Gent

Més notícies: