Plànol curt de María Patiño, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Socialité'

María Patiño reapareix a 'Socialité' i revela un episodi que va viure amb Terelu Campos

María Patiño reapareix a 'Socialité'

María Patiño ha tornat avui a Socialité. Després d'un mes allunyada dels focus de la televisió, María Patiño s'ha tornat a posar al capdavant del programa. Amb tot el que ha passat els darrers dies, la presentadora s'ha pronunciat sobre alguns dels temes que més han sonat. Entre ells, la mort de María Teresa Campos.

Des del programa, María Patiño ha volgut dedicar unes paraules a la veterana presentadora. A més, María ha volgut compartir amb tota l'audiència un episodi que va viure amb Terelu Campos fa molts anys i que mai no havia explicat abans.

María Patiño reapareix a Socialité després d'un mes allunyada dels focus

La presentadora ha tornat a Socialité i, com no podia ser altrament, ha volgut enviar un missatge a tots els espectadors. "Bona tarda Socialiters, els he de dir que estic nerviosa, fa un mes que descanso, però ha arribat el moment d'estar amb tots vosaltres", començava Maria. "Us he trobat molt a faltar, els ho garanteixo".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El programa tenia preparat un reportatge especial per la mort de María Teresa Campos, on s'han repassat alguns dels moments més memorables de la seva trajectòria.

Captura del programa 'Socialité' amb María Patiño i un dels seus col·laboradors en pantalla, parlant sobre les darreres paraules de Terelu Campos sobre la mort de la seva mare
María Patiño revela un episodi que va viure amb Terelu Campos | Mediaset

Després d'acabar el vídeo, Maria ha volgut posar en alça la professionalitat i el talent de la veterana presentadora. "Jo sempre dic que les grans de la televisió són les que compaginen entreteniment i informació sense perdre credibilitat i sense tenir prejudicis", lloava María Patiño.

María Patiño parla sobre un episodi que va viure amb Terelu Campos

Però això no quedava aquí, la presentadora de Socialité s'aventurava a revelar un episodi que va viure amb Terelu Campos i que les va mantenir distanciades durant un temps. Per això, Maria es remuntava al moment en què va haver de substituir-la com a presentadora al programa Sálvame Deluxe.

"Quan vaig substituir Terelu Campos a Sálvame Deluxe , ella em va pegar un cop de porta en sastreria que em vaig quedar amb la porta enganxada a la cara. Al cap de molt de temps, a mi ja se m'havia oblidat. Ella va venir a mi, i em va demanar disculpes", començava explicant.

María Patiño i Terelu Campos al final del Deluxe amb Kiko Hernández i Carmen Borrego
María Patiño explica que va passar quan va substituir Terelu Campos | Mediaset

"Va ser un acte de noblesa, d'afrontar sense cap mena de pudor els errors que cometem molts en aquesta professió. A partir d'aquí la meva relació amb ella, sense ser amigues, va canviar per sempre", ha compartit amb els espectadors.

Maria també ha revelat que després del missatge que Terelu ha compartit a xarxes socials, s'ha intentat posar-hi en contacte, però no ha pogut.

"Ella fa molt de temps, i ho sabem molts companys, feia molt de temps que exercia com a cuidadora. Ja no només desapareix la teva mare, sinó el temps que li dedicaves, i hi ha un buit", deia al programa.

Abans de passar a un altre assumpte, Maria també ha volgut fer públic amb els espectadors les paraules que li va dir a Terelu per la manera com ho han portat tot aquests dies.

"Ho vull fer públic. Em trec el barret per aquesta generositat de reunir, malgrat tots els conflictes que hi havia al voltant de María Teresa Campos, a les persones més importants per a ella. Això li ha de fer sentir bé amb ella mateixa Maria Teresa Campos", revelava.