Primer pla de María Patiño amb rostre indignat a 'Sálvame'

María Patiño escriu un missatge que sembra el dubte sobre el seu futur a Telecinco

María Patiño ha insinuat que té un nou projecte relacionat amb 'Sálvame'

María Patiño ha tornat d´Amèrica, on ha viscut una aventura carregada d´emoció. Estarà apartada de Telecinco durant dos mesos per gaudir de l'estiu, però després té pensat tornar a la cadena. Almenys això és el que va dir abans de signar el contracte amb Netflix, però ara les coses han canviat i són molt diferents.

María Patiño ha llançat un missatge a les seves xarxes socials que ha generat un gran debat i els dubtes estan a dalt de tot. Cada vegada hi ha més rumors sobre la taula, però ella no parla clar, simplement escriu pinzellades al compte de Twitter. Recentment ha donat una entrevista a Carlota Corredera i ha reflexionat sobre l'abrupte final de Sálvame .

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María, després de parlar amb Carlota sobre aquest assumpte, ha publicat un tuit que ha fet saltes les alarmes. “Probablement Sálvame estigués maleït, però amb el que ens han fet ens han ressuscitat i la gent em para pel carrer”, va dir. Just després d'aquestes paraules ha escrit al Twitter: “No va ser mai el final, era el principi d'una nova era”.

Captura de 'Superlativas' amb Carlota Corredera presentant i María Patiño de convidada
María Patiño ha anat donant pistes a poc a poc | YouTube, Superlativas

A què s'està referint Patiño? No ha parlat clar i hi ha moltes teories a sobre de la taula, però algunes sonen amb força. Molts creuen que hi haurà una segona temporada de Sálvame a Netflix, de fet María va jugar amb aquesta possibilitat.

María Patiño podria allunyar-se de Telecinco per nous projectes

María, mentre treballava a Netflix, va rebre una oferta d'un programa americà. Li van proposar quedar-s'hi per col·laborar-hi i en un primer moment ella va dir que no perquè encara segueix a Telecinco. “Jo sí que segueixo a la cadena”, va dir exactament, recordant que continua sent presentadora de Socialité .

Plànol curt de María Patiño, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Socialité'
María Patiño no acaba de parlar clar | Mediaset

Tot i això, el missatge que ha llançat dóna a entendre que ha deixat la porta oberta a un projecte relacionat amb Sálvame. És impossible que compatibilitzi Sálvame amb Telecinco durant molt de temps perquè el programa ja no és ben rebut a la cadena. Per això hi ha tantes teories, alguns fins i tot el relacionen amb Jaime Cantizano.

Una usuària ha plantejat la possibilitat que Patiño es mudi a TVE, on Jaime Cantizano presentarà un nou programa. María no ha dit que no, de fet ha reaccionat a aquesta petició amb una emoticona que ha augmentat els dubtes. Recordem que tots dos van treballar a DEC i formaven un equip fantàstic.

Molts usuaris de Twitter li han demanat que aclareixi el misteri i que aclareixi quin serà el seu futur a Telecinco. De moment no ha dit res més, només ha plantejat diverses opcions.