Muntatge amb María Patiño i la imatge del seu retrobament amb Gema López

GENT

María Patiño defineix el seu retrobament amb Gema López amb una contundent paraula

María Patiño s'ha retrobat amb Gema López i Jorge Javier Vázquez abans del retorn de 'Sálvame'

María Patiño i Gema López s'han retrobat just després de conèixer-se que Sálvame tornarà a les nostres vides d'aquí a molt poc. Una veritable notícia bomba que la presentadora ha volgut celebrar amb alguns dels seus companys, entre els quals hi ha Gema i Jorge Javier Vázquez.

Així, la mateixa Patiño ha compartit l'emotiva imatge en què la podem veure molt relaxada i somrient amb López i Jorge Javier Vázquez.

Una trobada que la presentadora ha definit amb una simple paraula: “Voler”. Així, Maria Patiño deixa molt clar l'amor i l'afecte que sent pels companys. I és que junts han compartit grans moments al llarg dels anys.

Imatge del retrobament entre María Patiño, Gema López i Jorge Javier Vázquez

De moment, Gema López està molt contenta amb el seu lloc com a col·laboradora a Antena 3, per la qual cosa no esperem que formi part del retorn de Sálvame.

Mentre que, per la seva banda, Jorge Javier està ara mateix al capdavant de Supervivientes i té un ferri contracte signat amb Telecinco. Per tant, tampoc hi comptarem, encara que això no és obstacle perquè fora de càmeres encara comparteixin una gran amistat.

Una publicació que s'ha omplert de comentaris, en què els seus fans celebren tornar-los a veure junts.

María Patiño es reuneix amb Gema López abans de l'estrena de Sálvame

“Jo els trobo a faltar”, escriuen els seguidors de Patiño. “Volem que torneu a les nostres vides”, els demanen. A més, tampoc dubten a exalçar la feina. “Fent tele sou del milloret”, els feliciten.

Aquesta volta del format de tertúlia per excel·lència té els fans molt emocionats, però sobretot els grans protagonistes de Sálvame.

I és que Belén Esteban, Víctor Sandoval, Lydia Lozano, Chelo García Cortés i Kiko Matamoros tornaran a compartir el mateix espai. Serà gràcies a Quickie, el primer canal de streaming de cor i televisió en directe.

Muntatge del final de 'Sálvame' amb els col·laboradors i la portada de 'Ni que fóssim Sálvame'

Una seqüela de Sálvame que portarà per títol Ni que fóssim Sálvame i   mantindrà el mateix estil que el format original, a més a més de ser dirigit per David Valldeperas. La presentadora serà María Patiño i ocuparà cinc hores de durada.

“Youtube, Facebook, Instagram, TikTok, Twitch o X acullen entusiasmats aquesta nova aposta audiovisual dirigida a totes aquelles persones que s'han quedat òrfenes d'entreteniment desvergonyit i provocat”, informen des de Fabricantes Estudio.

D'aquesta manera, Óscar Cornejo i Adrián Madrid s'atreveixen a recuperar aquest famós i estimat format que molts troben a faltar. I és que tots coincideixen en el gran buit que la cancel·lació de Sálvame ha deixat a Telecinco. Un buit que han intentat omplir amb altres programes que, malgrat els intents, no acaben de funcionar.

➡️ Gent

Més notícies: