Muntatge de María José Campanario somrient amb post del seu Instagram amb Jesulín de Ubrique

María José Campanario trenca el seu silenci després de mostrar les fotos privades amb Jesulín

María José Campanario deixa que tots vegin les fotos amb Jesulín que fins ara amagava

María José Campanario, seguint l'exemple del seu marit Jesulín d'Ubrique, ha fet un pas endavant. L'odontòloga, que feia una llarga temporada que estava allunyada del focus mediàtic, ha decidit trencar aquesta tendència. Campanario ha obert el seu perfil de xarxes socials i s'hi pot observar el lloc que ocupa el pare dels seus fills.

Des que va néixer l'Hugo, el tercer fill de la parella, la María José es va centrar en la cura del nen i es va allunyar completament de l'esfera pública. De fet, la notícia del seu embaràs va agafar per sorpresa i gairebé només va aparèixer en un parell d'imatges estant embarassada. Tot i això, des que Jesulín va reaparèixer en un reality amb la seva participació a MasterChef Celebrity l'actitud de la catalana ha canviat per complet.

María José Campanario sorprèn tothom amb la decisió d'obrir el seu perfil d'Instagram

Ara, després de veure com el seu marit era expulsat de Masterchef a les portes de la semifinal del concurs, María José torna a fer públic el seu compte després d'un temps privat. Molt discreta sempre amb la seva vida, pocs podien aventurar que Campanario anés a prendre aquesta decisió.

La dona del torero deixa un missatge explicant el perquè de la seva decisió: "Fa uns mesos vaig començar a remenar la possibilitat de deixar aquest compte de forma pública. Sobretot, des que Jesús va obrir el seu compte per aquí i van començar a arribar-me moltíssimes sol·licituds. Tenia moltes altres pendents, així que, benvinguts", es pot llegir amb una fotografia de María José en què apareix somrient.

El més cridaner del seu compte, en què s'acosta als 20.000 seguidors, n'és el contingut. A la majoria de les fotos apareix Jesulín d'Ubrique com a protagonista, amb ella o en solitari. Des de fa poques hores aquestes imatges que eren privades han vist la llum.

Muntatge amb un primer pla de María José Campanario somrient i imatges del seu Instagram
María José mostra orgullosa el seu àlbum de fotos més desconegut | e-noticies.cat, GTRES, Instagram, @mery_land_

Un gest amb què María José trenca el silenci a què ens tenia acostumats des de fa més d'un any. Coté, com es fa dir, es descriu a si mateixa com a "figura pública" i destaca la seva professió de "metge dentista". Precisament en una de les instantànies, publicada el 2015, apareix vestida amb una bata i una gorra i mirant a través d'un microscopi.

Recordem que Campanario va tancar les xarxes el 2017 després de publicar un vídeo en què assegurava que ella estava disposada a anar als jutjats per defensar Andrea Janeiro. Posteriorment, el 2021, després de la polèmica en què es va veure embolicada per una carta que va escriure a Facebook i en què es referia a Belén Esteban, va tancar el seu perfil.

Així, la decisió de María José de tornar a Instagram ha provocat un gran enrenou. Fins i tot la seva filla Julia ha reaccionat escrivint: "Que maca, Mari" i Jesulín ha mostrat al seu perfil la foto en què apareix la seva dona. Campanario sembla no tenir ara inconvenient a mostrar a tothom com és de feliç amb el seu marit.

Jesulín d'Ubrique és el protagonista indiscutible de la galeria de fotos de la seva dona

La catalana ha compartit imatges tan romàntiques com una en què ella i el seu marit celebren el Dia Internacional del Petó. Una imatge en què tots dos es mostren molt afectuosos. En una altra es refereix a la seva mitja taronja com “el meu món sencer”.

Muntatge de fotos de María José Campanario somrient i Jesulín d'Ubrique
Jesulín és el protagonista de la majoria de fotos que Maria José acaba de fer públiques | e-noticies.cat

En definitiva, imatges en què deixen clar el bon moment personal pel qual Jesulín i María José travessen. Tot i això, i seguint la línia que han portat durant tots aquests anys, a la galeria no hi ha cap foto dels seus fills. Una decisió que respon, segurament, al seu desig de mantenir-ne la privadesa.