Marc Ribas amb barba i expressió de sorpresa amb un emoji de cara sorpresa.
GENT

Marc Ribas sorprèn en revelar a què es dedicava abans d'entrar a TV3

En una entrevista recent a 'L'Eclipsi' de Roger Escapa, Ribas s'obre i comparteix detalls sorprenents del seu passat

A la televisió, les cares conegudes sovint amaguen històries fascinants, un és Marc Ribas, el xef català que ha captivat l'audiència amb la seva passió per la cuina. A l'últim episodi de L'Eclipsi amb Roger Escapa, Marc va revelar detalls de la seva vida anterior que molts desconeixien. Què feia abans de convertir-se en un referent culinari a TV3?

Els inicis del xef

Abans de guanyar popularitat, Ribas es movia pel món de la nit on es va exercir com a relacions públiques i responsable de diversos locals. Recorda la seva experiència a llocs emblemàtics com la discoteca Sweet Box a la Zona Hermètica de Sabadell, on es van viure tant moments gloriosos com desastrosos, explica.

Dues persones assegudes en un bar modern, conversant davant d'una taula petita amb una caixa de fusta a sobre.

Amb una barreja de nostàlgia i sinceritat, Marc diu: "He vist moltes coses, algunes de molt boniques i d'altres més desastroses". Tot i el seu aspecte muscular, que podria fer pensar que era un porter, la seva tasca era molt més sociable.

Quan Escapa li pregunta si havia vist més excessos a la restauració o a la vida nocturna, el Marc fa una revelació impactant. Confessa que no va prendre la primera copa fins als 35 anys. "Això ho he vist sempre amb una visió molt neutra", explica, deixant clar que el seu enfocament era molt diferent del dels altres.

L'ambient de la cuina i la vida nocturna poden estar envoltats d'alcohol i drogues; tanmateix, assegura que mai es va sentir atret per aquests excessos. "No m'ha interessat mai", afirma amb fermesa. Durant la seva carrera, va mantenir una dieta saludable i es va centrar a practicar esport, cosa que el va ajudar a portar un estil de vida equilibrat.

Un nou capítol a la televisió

Actualment amb la seva presència a TV3, Marc Ribas ha aconseguit transformar el seu amor per la gastronomia en una plataforma que el connecta amb el seu públic. Aquest costat més personal que ha compartit a L'Eclipsi permet als seus seguidors conèixer la persona darrere de les càmeres, creant un vincle més fort entre ell i la seva audiència.

Primer pla de Marc Ribas

La trajectòria de Marc Ribas és un recordatori que darrere de cada figura pública hi ha històries que mereixen ser explicades. El seu camí des de la vida nocturna a la televisió demostra que, amb dedicació i un enfocament saludable, és possible reinventar-se i brillar en l'àmbit que triï. Així, el xef català continua sorprenent, no només per les habilitats culinàries, sinó també per la sinceritat i l'autenticitat.

➡️ Gent

Més notícies: